Založ si blog

Názor a následky . . . budúcnosť

Každý má právo na vyjadrenie svojho názoru – len musí rátať aj s následkami. Každý má povinnosť platiť dane, ale právo niečo žiadať majú len niektorí. Čo nás čaká v prípade protestu ?

 

  1. Protest za členstvo v únii – západné periodiká vás označia za bojovníkov demokracie a slobody, represívne zložky krajiny v ktorej protestujete vás najprv zmlátia,polejú ľadovou vodou, prípadne uväznia. V prípade úspechu protestu vás prepustia, budú oslavovať ako mučeníka demokracie, dajú vám aj nejakú cenu a keď prídete domov, zistíte, že vás zatiaľ – okradli tí, čo vás oslavovali. Výsledok – bohatí sú tí, čo nesedeli (a neprotestovali) … chudobní tí, čo si otvorili ústa a trpeli, lebo nepochopili, že na Pána sa papuľa otvárať nemá. (či skôr netreba oslavovať, že ste sa zbavili nažratého prasaťa, ktoré sa občas prežieralo … lebo príde nenažraté prasa, ktoré bude veľa žrať a na dupľu sa prežierať)
  2. Protest proti členstvu v únii – dostanete nálepku komunistu, boľševika, obhajcu zločineckej ideológie, alebo niečoho iného. Krajina sa stane terčom embarga, obmedzia vám ćestovanie potrebou víza, neskôr príde bieda a hlad. Poučenie – môžete si otvoriť papuľu, ale len správnym smerom … potom prežijete o čosi dlhšie, takže hladom a zimou zdochnete o čosi neskôr.
  3. Protest proti G8 – ľadová sprcha, nakladačka a označenie za anarchistu – neskôr vás ešte demokrati z G8 okradnú, aby ste nemali starosti s majetkom. Ak ste protestovali v inej krajine (teda nie doma) obvykle dostanete zákaz pobytu ako varovanie, že papuľu si máte otvárať doma, kde G8 nenájdete … hoci rozhoduje o vašom živote. Váš problém … asi máte nesprávne občianstvo
  4. Protest proti vojne s terorizmom (v preklade vybavovaniu účtov a snahe o imperiálnu politiku) – dostanete nálepku zradcu, stanete sa terčom rôznych perzekúcií – napríklad odpočúvania a sledovania štátnymi orgánmi, ak je váš hlas priďaleko počuť. V modernej dobe ste však odpočúvaní aj vtedy, keď neprotestujete proti ničomu – preventívne. Čo ak niekedy v budúcnosti otvoríte papuľu ?
  5. Protest proti chudobe a biede – dostanete padáka z roboty, aby ste si vážili, že máte tú česť a  môžete pre PÁNA otročiť a pracovať za žobrácku mzdu, ktorá navyše pochádza z vašich daní. Práca je taká vzácna, že PÁNOVI sa platí za tú výsadu – pracovať.
  6. Mlčíte – všetci vás okrádajú,každému ste pre smiech a nič nemáte.

Skvelá perspektíva, nie ? A ešte lepšia je vízia do budúcnosti ….

 

  1. Plebs sa bude na školách učiť rátať do tisíc a podpísať … viac vedieť nepotrebuje.
  2. Stredné a vysoké školy budú prístupné len vyššej vrstve, ktorá bude rozkazovať a riadiť (teda kradnúť a ničiť)
  3. O dôchodok bude môcť požiadať každý občan, ktorý dovŕši sto rokov a príde na úrad v doprovode rodičov
  4. Nárok na zdravotnú starostlivosť budú mať len tí, čo vedia zaplatiť plnú hodnotu liečenia. Ostatní sa liečiť nemusia, aj tak je planéta preľudnená.
  5. Potraviny sa budú predávať formou potravinových lístkov s podpisom PÁNA, čím prejaví spokojnosť s vašou prácou. Ak nepodpíše – planéta je preľudnená a peniaze nepomôžu.
  6. Každý muž bude povinný do veku 30 rokov splodiť minimálne tri deti, aby bola zaistená svetlá budúcnosť jeho PÁNA. Po uplynutí vekovej hranice a nesplnení podmienky mu bude upravená pracovná doba, aby bol spoločensky prospešný – 20 hodín v práci, 4 hodiny na cestu domov a do práce. (už dnes máme supermanov, čo to bez problému zvládnu – napr.p. Maňka)
  7. Každá žena bude povinná slúžiť svojmu PÁNOVI a rodiť deti, aby zaistila jeho svetlú budúcnosť.
  8. Plebs dostane náramok s čipom a zabudovanou výbušninou. Ak bude nepotrebný alebo neposlušný – stačí stlačiť gombík.

Máte pocit, že tieto riadky pôsobia trápne, alebo vyslovene idiotsky ? Potom sa zastavte, a zamyslite nad dianím vo svete. Prečo sa roky vo svete bojuje, hoci všetky zúčastnené strany túžia po mieri a pokoji ? Prečo milióny ľudí hladujú a zomierajú na uliciach, hoci všetci majú plné ústa humanity a porozumenia ? Kašlete, bolí vás hlava a neviete, čo budete zajtra jesť, alebo kde budete spať …. buďte radi, lebo mnohí by mali radi vaše starosti a dali by všetko na svete, len nech niečo bolí …

Niekomu to vyhovuje … a reči nič nestoja.

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466145x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu