Založ si blog

Budete žrať len to, čo si kúpite . ..

Nie je žiadnym tajomstvom, že zisky potravinárskych koncernov klesajú, a to aj napriek poklesom cien, ktoré sú spájané hlavne s výrobou v krajinách s lacnejšou pracovnou silou, či produkciou nižšej kvality. A potravinárske firmy začínajú biť na poplach – hovorí sa o likvidácii pracovných miest, nedostatku potravín a iných strašiakoch súčasnosti.

A tak chystajú bruselskí aparátčici opatrenia na záchranu svojich sponzorov. Jedným z nich má byť prísna kontrola produkcie, vrátane malopestovateľov a záhradkárov. Žiadne vlastné sadenice, žiadne vlastné osivo z minuloročnej úrody. Naopak – prísne evidované každé semienko, každý zdroj – ktorý vám zaistí budúcu úrodu.

Malopestovatelia a záhradkári sú podľa Bruselu verejnými nepriateľmi č. 1. Títo vagabundi si dovoľujú pestovať plodiny v takom množstve, ktoré čiastočne alebo dokonca úplne pokryje ich bežné potreby, a svojím nezodpovedným konaním okrádajú sponzorov politických strán o zaslúžené zisky. Dosť … povedali si preplatené a skorumpované svine v centrále únie … treba našich priateľov a ich záujmy chrániť.

Hlavnou hodnotou únie mala byť sloboda a demokracia. Slušnosť a zodpovednosť. Prd makový … je to presne naopak – Brusel je plne ovládaný korporátnymi neofašistami a ich poskokmi. Ani za čias socialistického temna sa stranícka diktatúra nestarala o to, čo pestujete vo svojej záhrade – pokiaľ to neboli rastlinky typu konope a spol. Bruselská sloboda je diktátom cudzieho záujmu – počúvaj alebo trp.

Čo teraz ? Máme opustiť rokmi overené praktiky a nakupovať certifikované osivo, ktorého pôvod vlastne nepoznáme ? Vraj sa nemáme báť – bruselské normy nám zaručia kvalitu. Veru … naozaj kvalita … stačí sa pozrieť na certifikovanú kvalitu rôznych produktov mäsopriemyslu – salámy, párky, klobásy … všetko preplnené mletými kosťami, sójovou múčkou a kožami. Po kvalitnom základe ani chýru ani slychu. Za čias socializmu by výrobca podobnej “ kvality “ skončil na bezplatnom rekondičnom pobyte v Jáchymove … a to si veľmi s niektorými predpismi ani vtedy nerobili starosti.

Brusel opäť dokazuje, že je diktatúrou, o ktorej sa nám za čias Moskvy ani nesnívalo. Kleptokratickou – korporátnou – neofašistickou. Vždy ide len o peniaze a moc … nič viac.

_________________________________

Starý Lojzo v krčme počul tieto jóbovky na nejakom spravodajskom kanáli … usrkol si pivka a zahlásil – len nech prídu otravovať s tým ich certifikovaným svinstvom a pokutami – najprv dostanú kopanec do prdele a nažerú sa prachu …a neskôr takú ranu, že sa vrátia domov ako v nezabudnuteľnom filme “ Copak je to za vojáka “ – s banánom v ruke a topánkami od snehu

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9465748x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu