Založ si blog

The Brussels vagabonds

Veru, lepšie by vyzerala skratka BV, než EÚ. Dopkonale by charakterizovala spoločnosť, ktorá “ túži “ po celosvetovom mieri. Takom svojskom – podľa hesla “ Zahoďte zbrane, budeme žiť v MIERI s NAMIERENÝMI raketami na vás “ … pre istotu.

Bývalý sused skončil v liečebni pre duševne chorých. Ocitol sa tam po niekoľkých zásahoch mestskej polície, ktorú pravidelne privolával na susedu, ktorá sa opierala o spoločný plot medzi záhradami. Cítil sa ohrozený … len zabudol podotknúť, že počas opierania o plot hádzal po susede kamene a papeky … však o nič nejde, hovoril, ja som mierumilovný človek a nikdy by som nikomu neublížil … veru, naozaj bol MIERUMILOVNÝ … ako Brusel.

Podobne vidím aj úniu … 23. marca 2003 sa E. Kukan vyjadril, že vojna v Iraku je jediným východiskom, pretože inak by Irak ostal hrozbou pre svetovú bezpečnosť. Dnes ten istý človek v obdobnom prípade volá po mieri – takže si skúsme spomenúť niekoľko faktov.

1. Irak mohol mať jedine tie zariadenia na výrobu ZHN z roku 1987, ktoré mu predala Reaganova administratíva.

2. Nikdy sa nenašli žiadne ZHN, o ktorých hovoril vojnový zločinec G.W.Bush

3. Irak nenapadol nikoho z aliancie, ktorú viedli USA

Hoci celý svet priznal, že G.Bush a T. Blair podviedli svetové spoločenstvo, a E. Kukan tvrdil vo svojom stanovisku k vojne v Iraku, že jeho postoj nie je servilný – nikdy nedokázal verejne priznať, že vojna v Iraku bola genocídou a zločinom na irackom ľude, ktorého sa dopustili predstavitelia “ spojencov “ Slovenska. Píšem slovo spojencov v úvodzovkách, lebo aj Irak bol krátko predtým spojencom USA a Veľkej Británie … počas ťaženia proti ZSSR, keď nevadilo ani brutálne vládnutie klanu okolo S. Husajna. Však účel svätí prostriedky, nie ?

Na druhej strane si vezmime súčasnú Ukrajinu 

1. V krajine došlo ku krvavému prevratu

2. Nová vláda bola schválená poslancami pod hrozbou samopalov

3. Na čele vlády sú banditi, ktorí obdivujú fašistov a majú krvavé ruky

Výsledkom bol zásah Ruska na Kryme a E. Kukan hovorí o neprijateľnom správaní Ruska, ktoré pošliapava túžbu únie po mieri na kontinente a zneužíva svoje postavenie. A volá po sankciách proti Rusku, pokiaľ prezident Putin nepremiestni vojská na ruskom území tak, aby sa to páčilo aj Bruselu …

Priznám sa, vo svetle správania E. Kukana vidím jeho niekdajšiu prehru v prezidentských voľbách ako obrovské víťazstvo slovenského ľudu. Pri predstave, že tento politický chameleón sa mohol stať slovenským prezidentom, ma napína od zhnusenia ….

_______________________________

Na jednej strane hovorí Brusel o rokovaniach, na strane druhej napína svaly a vyhráža sa – Rusko si musí plniť svoje záväzky aj napriek tomu, že … (cestou ku klientom kradne Ukrajina ruský plyn) …. je to presne to isté, akoby vám niekto chcel zobrať exekúciou majetok, lebo ste nezaplatili splátku úveru (keďže poštár cestou peniaze ukradol) … veru, páni, povedzte mi úprimne – nemáte pocit, že v Bruseli rozhodujú idioti, ktorých po narodení vyhodili naradovaní tatkovia trikrát nad hlavu, ale chytili len – raz ? Hoci – je tu aj iná možnosť … maminky sa nudili a pohadzovali si novorodencov na pupočnej šnúre ako slávne jojo a nechtiac ich párkrát bachli hlavičkou o zem … ktovie ?

Bruselskí vagabundi … dnes prosia Rusko na čele so strapatou tetou, aby im zachránilo zadky na Ukrajine … hoci oficiálne broja proti imperiálnej politike rovnakej krajiny …

Išiel raz tchor na vandrovku … vošiel do Viedne a všetci utiekli s krikom,. fuj … ten tchor smrdí … to isté zažil aj v Budapešti, či ďalších troch mestách … až prišiel do Bruselu a ……………… po týždni z mesta vybehol zúfalý tchor a kričal – fuj, v tom Bruseli to strašne smrdí

Korupciou … prisluhovačstvom …. zradou …. a predajnosťou ….

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9467402x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu