Založ si blog

Keď svet riadi Liga pomätencov . .. ťažko sa diviť následkom

Americký dolár je preto silnou menou, lebo je krytý raketami a tankami …

Tento šialene absurdný výrok zverejnil na internete diskutér, ktorý tvrdo odsudzuje Rusko za údajnú anexiu Krymu. Nie, nebudem rozoberať otázku Krymu, pretože nemá byť podstatou tohoto príspevku. Skôr budem rozoberať poznanie, kde dokážu ľudia zájsť, ak nevedia obhájiť svoje presvedčenie … pretože dnešná doba je doslova šialená.

Máme arabského politika, ktorý koncentroval všetku moc vo svojich rukách. Píše zákony, riadi celú krajinu … ľudia študujú, pracujú, žijú – všetko so štedrou podporou štátu a politika, ktorého za hranicami volajú – diktátor

Máme amerického politika, oceneného cenou za mier, ktorý má na rukách krv desaťtisícov ľudí, povraždených na jeho príkaz, vládnuceho krajine, kde je zdravotná starostlivosť či kvalitné vzdelanie dostupné len pre bohatších … a voláme ho – demokrat a mierotvorca

A máme ľudí, ktorí tejto “ morálke “ spoločnosti a pohľadu cez médiá tlieskajú, pričom horlivo pripomínajú, že v dávnej dobe bolo nedemokratickým režimom postrieľaných niekoľko stoviek ľudí, ktorí porušili vtedajšie platné zákony, a preto ten režim jednoducho – musel padnúť, lebo bol zvrátený.

Zabi jedného, spoločnosť ťa označí za vraha a odsúdi … zabi tisíce, spoločnosť ťa bude vyzdvihovať, označí za dobyvateľa a skončíš – v učebniciach

Nikdy to nebolo viac pravdou, ako práve dnes. Nič nedokáže ilustrovať absurdnosť súčasnosti, ako správy v médiách, ktoré pripomínajú, že niekdajšie vraždenie v Srebrenici, kde v júli 1995 bolo povraždených viac než osemtisíc bosnianskych moslimov, je oprávnene označované za genocídu, ktorej sa dopustili vojská a polovojenské jednotky pod vedením R. Mladiča … a rovnaké médiá pravidelne tvrdia, že zločinné napadnutie Iraku vojskami pod vedením USA po 11.septembri 2001, kde zahynuli státisíce Iračanov, kde dodnes trvá občianska vojna a chaos … nie je ani vojnovým zločinom, a už vôbec nie – genocídou !

Genocída alebo genocídium je čiastočné alebo úplné vyvraždenie skupiny osôb alebo jej ťažké duševné či telesné poškodenie s cieľom zničiť ju, zvyčajne z náboženských,rasových, jazykových, národnostných, niekedy aj kultúrnych či politických príčin

Naplnila zločinná agresia voči Iraku (a neskôr voči Afganistanu) vyššie uvedenú definíciu ? Áno, naplnila. Ani Irak, ani Afganistan sa nedopustili žiadnej agresie voči Spojeným štátom. Afganistan sa ani nemohol, pretože v podstate nemal a dodnes nemá regulárnu vládu, ktorá by mohla objektívne prehlásiť, že má krajinu pod kontrolou.

Sver sa dnes nachádza v pazúroch Ligy pomätencov a šialencov. Kde skončíme ? Ako je vôbec možné, že najväčšiu moc majú v rukách nevzdelanci, neschopní absolvovania maturity, či dokonca psychopati ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466745x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu