Založ si blog

Krvavé sny amerického kovboja

D.Trump naozaj nie je prezidentom, na ktorého by mohli byť americkí občania hrdí. Stále je však prijateľnejší, než vietnamský vojnový zločinec John McCain.

McCain by veľmi rád stabilizoval USA v polohe svetového policajta a barometra (správnej) demokracie. Urputne brojí proti “diktátorom” typu V.Putina. Škoda, že si nespomenul, ako jeho vlasť dostala k moci A.Pinocheta v Chile, podporovala krvavý režim v Gautemale (v mene United Fruits Company), alebo v Kosove pokojne tolerovala vládnutie zločinca a údajného šéfa kosovskej mafie H.Thaciho.

Nie je diktátor ako diktátor, zdá sa podľa správania McCaina, ktorý patrí dlhodobo medzi najusilovnejších vojnových štváčov na americkej politickej scéne. Všetky problémy by najradšej riešil silou, čomu sa nemožno diviť, keďže nejeden americký politik oplýva všetkým možným, len nie prirodzeným intelektom.

McCain a nielen on je pobúrený údajným zasahovaním Ruska do amerických prezidentských volieb. Akosi pozabudol, že podobné praktiky využíva jeho vlasť dlhé desaťročia a pokladá to za bežné a prípustné konanie.

A pozabudol aj na pozoruhodnú minulosť úspechov niektorých amerických prezidentov. Napríklad populárneho J.Kennedyho, ktorého predkovia zbohatli počas prohibície, jeho otec neskryte obdivoval A.Hitlera a fašizmus, či samotný John vyhral miesto v Bielom dome zásluhou podpory americkej mafie v štáte Illinois.

McCain zabudol aj na medzinárodný súd v Kuala Lumpure, ktorý označil bývalého prezidenta G.Busha a jeho britského kumpána T.Blaira za vojnových zločincov v súvislosti s vojnou v Iraku.

O tom, čo všetko stojí v pozadí kritiky na adresu Ruska, najlepšie svedčí prípad istého oponenta politiky Kremľa, ktorého výstrelkom všetci tlieskali dovtedy, kým sa o niečo podobné nepokúsil na francúzskej pôde. Namiesto potlesku sa dočkal – pobytu na psychiatrii.

Kto je vlastne skutočnou hrozbou pre mier a pokoj vo svete ? Možno by stačilo spočítať konflikty a vraždy v mene národnej bezpečnosti po rozpade ZSSR … víťaz by bol jasný. A McCain ? Kovboj s krvavými snami …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

ján slota

Obnovený proces v korupčnej kauze Jána Slotu prerušili

26.04.2024 11:21

Kým Ústavný súd SR nerozhodne, dovtedy bude konanie prerušené. Prokurátor voči tomu podal sťažnosť.

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466143x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu