Založ si blog

Prosím, nerušte reklamu filmami . .. prosíííííím. ..

Ani si neviete predstaviť, aké je to utrpenie, keď musíme čakať pri sledovaní americkej (krvavej) monoprodukcie, a nasprostastlých slovenských telenoviel na vysielanie našej obľúbenej reklamy …. posledné sekundy pred spustením reklamných šotov s našimi favoritmi, napríklad fialovou kravičkou, či saponátom na kuchynský riad, ktorý jednou kvapkou umyje toľko tanierov, že musíme čakať rok, kým ich vyrobia a dodajú dostatok … naša túžba po reklame je tak silná, že sa trasieme ako epileptik počas záchvatu …

Nervózne zvierame v rukách ovládače, stláčame gombíky a slintáme od zúrivosti, že namiesto fantastických produktov treťotriednych výrobcov nás zaplavujete produkciou s úbožiakmi ako S. Seagal či S. Stallone, ktorí v honbe za spravodlivosťou dokázali na filmovom páse vymlátiť celé mestá, a spotrebovať toľko kečupu či zvieracej krvi, že čoskoro nebudeme mať čím polievať špagety. A konečne to prichádza …

Zúrivo si prisadáme bližšie k obrazovke, a nedočkavo čakáme, kým nám predvedú prací prach, ktorý spraví z bielej farby belšiu, než vo výrobe. Deodorant, po ktorom vaše nohy nesmrdia ani v prípade, že sa čľapkáte močovkou na miestnom poli, či polhodinu stojíte po kolená v maštaľnom hnoji. Jogurty, ktoré vyzerajú ako produkt hnačky nejakej nedočkavej kravy, ale sú v nich extra veľké kúsky (prehnojeného) ovocia. Proste balada … nie ?

Zúfalo upaľujeme do obchodu a kupujeme všetky tie skvelé a jedinečné veci. Dobiehame domov a ajhľa – problém. Biele prádlo s malou škvrnkou vyťahujeme … nóó ? Mokré, rovnako biele a s …. rovnakou škvrnkou. Striekame deodorant na nohy … a po dvadsiatich minútach prechádzky do obchodu a späť …. skoro spadli dvere do kuchyne od smradu, ktorý ich ovalil po vyzutí topánok. Otvárame jedinečný jogurt a nestihneme skonzumovať ani polovicu, a už musíme utekať … veď viete kam. Tak ma neprehnalo ani za detstva, keď som nezrelé slivky zapil vodou z potoka. Čumím na pohárik nedojedeného jogurtu, ale všade píšu, že je to jogurt … nie preháňadlo.

A tak opäť fujazdíme pred televízor, a nervózne prepíname kanály. Na jednom kanáli má nejaký debil asi večný zásobník, lebo strieľa, strieľa a strieľa … a stále mu náboje nedochádzajú. Poviem vám, to musí byť naozaj drina. Na inom mlátia dvadsiati chlapi jedného, celý je krvavý a keď mu jeden povie, že vypáli aj jeho dom … vtedy sa naštve, a zmláti aj tých, čo tam nie sú. Len mi vŕta hlavou, prečo ich nezmlátil hneď … asi mal ísť k zubárovi a bál sa. A tak si povedal, že menej bude bolieť, ak mu niekto zuby vykopne. Opäť prepneme a ajhľa – akási lady hovorí o morálke, ktorá v spoločnosti chýba. Pravdu má, až mi je to divnô … asi nepoznala význam slova morálka v čase, keď jej zomieral partner a ona sa presúšala po báloch s milencom. Hoci … možno si ešte chcela užiť, kým bude držať smútok …. opäť prepneme a úľava – konečne naša vytúžená reklama.

Nadeľujeme vianočné zľavy … kuá, ale veď je už skoro február … čo sú zhulení ? Opäť sa všetko točí dookola – belšie než biele prádlo, tisíce umytých tanierov, či snehobiele zuby po použití značkovej pasty … čučím na kamoša, a hovorím – však ty si ju použil, tak prečo máš zuby akoby si raňajkoval krém na topánky ? Možno dostali kiahne, napadlo ma … nevedno, hľadáme vinníka ďalej.

Jasnééééééé … môžu za to filmy. Keby nerušili reklamu, pochopili by sme, ako sa všetky geniálne výtvory používajú a dosiahli by sme rovnaké úspechy. Vedľa sedí pri stole ožratý Gejza a rehoce sa – blbcíííííííí, vy ste pekne tupí … ak predáte na inzerát nohavice, ktoré sú náhodou slabšej kvality, budete klamári a špekulanti, či dokonca podvodníci … ale ak ofajčíte cez obrazovku milióny ľudí pracím prachom, ktorý perie do biela len veci, ktoré nikto nenosil – to je reklama a vy ste géniovia s miliónmi na konte. A Gejza sa ďalej vyškiera pri piatom pohári piva a ťuká si prstom na čelo …

Veru, nepochopili sme. Celebritou sa staneš vo chvíli, keď zložíš do postele všetko, čo nevyskočí na strom … umelcom a známym hercom vtedy, keď odkopneš primerané množstvo hláv … úspešnými podnikateľmi vtedy, keď naberete milióny ľudí cez obrazovku na sprostosť, ktorá funguje len pod svetlami reflektorov….

Prosím … nerušte reklamu filmami … dajte ľuďom šancu, aby pochopili – akých blbcov z nich niekto vyrába.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9458263x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu