Založ si blog

Zúfalé trápenie zradcov a prisluhovačov

Priam komicky pôsobí snaha rôznych zapredancov a zradcov v rôznych diskusiách, keď sa márne snažia prekrúcať očividnú realitu, a za všetky súčasné problémy a možné ohrozenia v budúcnosti viniť – Rusko. Zašli už tak ďaleko, že aj za prípravu a konanie krvavého euromajdanu vinia Rusov, presnejšie V. Putina.

Má to však niekoľko nedostatkov. Napr. – ak by Putin túžil po rozvrate Ukrajiny, už dávno by pritlačil na krajinu a tvrdo vymáhal nielen zaplatenie dlhov, ktoré si Kyjev nahromadil, ale aj škôd, ktoré Rusku napáchal pod vedením premiérky-podvodníčky Tymošenkovej v roku 2009. Nestalo sa

Prečo ? Prečo začal Kremeľ konať až vo chvíli, keď sa na Ukrajine objavili rôzni “ poradcovia “ a začali vyvolávať nepokoje, ktoré boli motivované pragmatickým rozhodnutím prezidenta Janukovyča a odmietnutím asociačnej zmluvy s úniou ? Predovšetkým, ak chce niekto provokácie Bruselu a Bieleho domu obhajovať napr. argumentami o skorumpovanosti režimu V. Janukovyča, rovnako bol skorumpovaný aj režim J. Tymošenkovej. Ba … možno ešte aj viac. Vtedy to však nikomu, najmä nie mocipánom v Bruseli a Washingtone nevadilo – však straka Julka bola garantom ich záujmov na Ukrajine, nie ?

Nezabúdajme, že miera spomínanej korupcie nie je na Ukrajine či v Rusku oveľa vyššia, než tam, odkiaľ zaznieva najviac kritických hlasov. Američania majú korupciu v podstate legalizovanú vo forme rôznych lobistických skupín, nehovoriac o tom, že majú aj niekoľko zaujímavých poistiek, ako v prípade potreby obísť želanie voliča a nepripustiť, aby sa nevhodný kandidát stal napr. – prezidentom. Naposledy to zažil na vlastnej koži Al Gore. Brusel má podobné páky v podobe nadradenia európskych zákonov nad národnou legislatívou, a v prípade potreby sa neštíti ani rôznych foriem vydierania, napr. opakovaných hlasovaní o veciach, ktoré “ sprostí a arogantní “ voliči bezočivo – odmietli. Slováci to zažili v prípade eurovalu, iné krajiny napr. v prípade Lisabonskej zmluvy. Takže – čo chceme vytýkať Kyjevu a Kremľu ? Nedostatočné maskovanie rovnakého javu ?

Zradcovia a prisluhovači sa zúfalo trápia. Je nad slnko jasnejšie, že politika ich chlebodarcov je neobhájiteľná, a zjavne im dochádzajú všetky argumenty. A tak už vypisujú nezmysly typu – z východu nikdy neprišlo nič dobré – a zrejme zabudli, že bez toho východu by sa zrejme nikdy nenarodili, lebo “ civilizovaný “ Západ predal ich predkov ako kus mäsa najprv Hitlerovi, a neskôr Stalinovi. Zabúdajú na to, že napríklad vojenské plány proti bývalému ZSSR začali vznikať na stoloch “ spojencov “ už v roku 1944 – teda v čase, keď všade deklarovali jednotnú vôľu a ciele. Ignorujú fakt, že civilizovaný Západ vyprovokoval povstanie v Maďarsku, ktoré bolo neskôr krvavo potlačené, keďže niekto akosi zabudol na svoje slová o poskytnutí podpory. Ignorujú fakt, že ten istý “ civilizovaný “ Západ v čase invázie spojeneckých vojsk do Československa vypustil len vágne konštatovanie – to je sféra sovietskeho vplyvu. A na veci sa dá pozerať rôzne.

Niekto povie, že tu boli sovietske vojská vyše dvadsať rokov, lebo sem v prišli v auguste 1968. Iný to môže vidieť tak, že tie vojská tu boli dlhé roky práve preto, že americké vojská sa poflakovali (a poflakujú ) v Európe dodnes, a nebolo dosť dobre možné kritizovať – vlastné praktiky. Odborník to môže vidieť tak, že len idiot sem pozýva na rôzne cvičenia cudzie vojská, a ukazuje svoje slabé i silné stránky, keďže – každý je potenciálny nepriateľ v budúcnosti. Napokon – choďte do USA a bez ohľadu na to, že prichádzate z krajiny, ktorá je v spoločnom pakte, chovajú sa k vám ako k potenciálnemu – nepriateľovi. Prečo ?

Prisluhovači sa tvária, že nič nevidia. Všetko je podľa nich v najlepšom poriadku. Nevadí im ani to, že sme boli zatiahnutí do množstva konfliktov, ktoré neboli vôbec o slobode či demokracii. Takže ? 

Nič sa nezmenilo od čias všemocnosti Sojuzu – aj zradcovia sú úplne rovnakí. Len absurdnosť súčasného režimu presahuje všetky medze – napr. neokomunista Barosso ostreľuje Kremeľ zodpovednosťou za dodávky Európe a úplne ignoruje fakt, že napr. problém v 2009 spôsobil svojimi krádežami – Kyjev. Vadia mu ruské vojská na ruskom území, ale nevadia americké – na európskom kontinente, či inde vo svete, mimo – USA. Kde to smerujeme ?

Hrdo sme si zakotvili do legislatívy články o zločinnosti komunistického režimu, a dnes sa klaniame eurokomisii, ktorú vedie neokomunista ? Prehliadame zločiny v mene “ slobody a demokracie “ a žalostné výsledky amerických “ mierových “ kampaní ? Milióny obetí a utečencov ?

Nemáme žiadne právo kritizovať bývalý režim, ak sa dnes mlčky prizeráme vlnám násilia a klamstiev v réžii Bruselu a USA. Každý režim, ktorý rieši svoje problémy násilím, je – zločinný. Každý režim je zločinný, ak pre svoje prežitie potrebuje platených prisluhovačov a zradcov, aby si vylepšil svoj obraz v očiach tých, ktorých denne klame a okráda. Niekto hovorí – voľme do europarlamentu, aby sme sa opäť nemuseli hanbiť … za smiešnu účasť. Ja si myslím – ignorujme voľby do inštitúcie, ktorá sa stavia nad všetko – aj nad zákon a ľudí, ktorí ju živia.

Nehanbím sa, že nebudem voliť členov bruselskej mafie. Hanbil by som sa, ak by som im svojím hlasom dal legitimitu pri prisluhovaní – USA.

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

World Press Photo, palestínčanka, gaza, izrael, Mohammed Salem

World Press Photo tento rok vyhrala snímka Palestínčanky s mŕtvym dieťaťom v náručí

18.04.2024 13:40

Usporiadatelia pripomenuli nebezpečenstvo, akému fotoreportéri počas pokrývania vojnových konfliktov čelia.

Julija Navaľná

Vláda v Kyjeve robí chybu. Väčšina Rusov nechce vojnu, len Putin áno, Ukrajinci to chápu, vyhlásila Navaľná

18.04.2024 13:28

Odpovedala, či považuje za jeden zo svojich cieľov nájsť spoločnú reč s vedením Ukrajiny.

Jaroslav Haščák

GP podľa Haščákovho advokáta potvrdila, že špeciálna prokuratúra sa nezmohla na férové preskúmanie obvinenia pre Gorilu

18.04.2024 13:23

Advokát finančníka dúfa, že čakanie na skutočné a nielen formálne prejednanie sťažnosti voči obvineniam v kauze sa nestane "čakaním na Godota".

Nemecko Halle Súdy Höcke AfD Proces Začiatok

Vplyvný politik Alternatívy pre Nemecko Höcke stojí pred súdom, dôvodom je zakázané nacistické heslo

18.04.2024 13:12

"Nacista, nacista," skandoval na Höckeho dav niekoľko stoviek demonštrantov, ktorí sa zhromaždili pred súdnou budovou.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9454534x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu