Založ si blog

Ak to nie je vojna Ukrajincov, koho vojna to je ? Zločincov z Bruselu a Bieleho domu

Ukrajinci hromadne odmietajú nastupovať vojenskú službu. Nie, žiadna novinka to nie je, len dlho to mohli médiá v krajoch mimo Ukrajiny tajiť, či skôr ignorovať. Ktovie … čím to asi je, že Ukrajinci nechcú bojovať za celistvosť svojej krajiny, nechcú bojovať za legitímnu vládu s Porošenkom a Jaceňukom ? Asi to bude tým, že päť miliárd dolárov bohate postačilo aj na zmanipulovanie volieb, v ktorých uspeli Porošenko a Jaceňuk … ale bolo to primálo na to, aby obyčajní Ukrajinci riskovali svoje životy za ľudí, ktorí majú vo svojich poradenských tímoch rôznych zločincov, dokonca aj podozrivých z objednávania vrážd.

Na zakrytie nemilosrdnej reality sa vytiahli do médií údajné zistenia zavraždeného B.Nemcova … len akosi nikoho nepresvedčili, keďže bežní Rusi veľmi dobre vedia, aká bola skutočná minulosť nielen B.Nemcova, ale aj jeho rodiny

Nie, rozhodne nepochybujem o tom, že na východe Ukrajiny pomáhajú povstalcom aj členovia ruskej armády, hoci “ dočasne “ postavení mimo službu. Ak tam majú rodiny, priateľov – majú aj právo, aby ich chránili pred rôznymi banditami, najmä profesionálnymi vrahmi z amerických bezpečnostných služieb, ktoré sú financované priamo z daní amerických poplatníkov. Akurát sa to pred nimi tají, aby neodhalili, na aké svinstvá a zločiny sa ich peniaze zneužívajú, a prečo je bašta demokracie čoraz viac zadĺžená.

Rovnako nepochybujem, že povstalci dostávajú zbrane z ruských arzenálov. Napokon, ak denne mohli prúdiť na Ukrajinu vlaky z Poľska, naplnené zbraňami na podporu neofašistického kyjevského režimu … niet sa čomu diviť. Nepochybujem, že ruskí poradcovia cvičia povstalcov, aj je to legitímne, keďže vojakov ukrajinskej armády cvičia zapredanci Bieleho domu a Bruselu.

Verím aj strapatej tete z Berlína, tej slúžke amerických záujmov, ktorá bez povolenia z Bieleho domu nejde ani na toaletu, že pokladá vývoj udalostí okolo Krymu za zločin … áno, je to zločin proti tým, ktorých záujmy zastáva, teda proti politicko-bankárskym gangstrom.

Aj preto mám návrh – keďže Ukrajincom (presnejšie Porošenkovi a Jaceňukovi) zreteľne chýbajú vojaci na realizáciu genocídy obyvateľstva východnej časti krajiny, skúsme im zadarmo poradiť – vyzbrojte tých špinavcov a zločincov, ktorých ste si vzali za poradcov, vezmite si zbrane aj sami … a vyžerte si to, čo ste si navarili …

Zlé jazyky hovoria, že sa chystá nový Majdan, tentoraz proti Porošenkovi a Jaceňukovi … ak áno, mali by Ukrajinci pamätať, že burina sa musí vytrhnúť aj s koreňmi.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432167x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu