Založ si blog

Súdruhovia, len tak ďalej . .. aspoň vás ľahšie spoznáme

Veru diskusie sa priam hemžia útokmi na ľudí, ktorí nie sú spokojní s politikou – a to nielen v Bratislave, ale aj Bruseli. Štandardným oslovením je – súdruh – , trošku agresívnejším – boľševik – , a potom lietajú aj iné výrazy.

Áno, v diskusiách mám zámerne ako symbol kosák a kladivo. Pre mňa to symbolizuje poctivú prácu, ku ktorej som bol vedený od detstva, pre niekoho je to symbol bývalej politickej strany. Každý vidí tak, ako chce. Kto nám však nadáva do tých boľševikov, uplakaných staromilcov a podobne ? Nie, to nie je ťažké zistiť. Stačí sa trošku posnažiť, a profily sa vyplavia na denné svetlo.

Sú to napospol ľudia, ktorí s bývalým režimom kolaborovali, alebo s ním kolaborovali ich predkovia … sú to ľudia, ktorí majú aj kolaborantskú minulosť z čias, keď dupali po slovenskej zemi gardistické čižmy a ničili tento národ v mene “ vyvolenej rasy „. Sú to ľudia, ktorí budú prostituovať s kýmkoľvek, ak im to zaručí pohodlný život, bez námahy.

Áno panstvo, ďakujeme za tie útoky a osočenia. Aspoň vás môžeme bezpečne identifikovať ako chorobu, ktorá postihla tento národ. Ako nádor, ktorý nesmie ďalej bujnieť, pretože zadusí všetko dobré, čo v tomto národe je.

Pretože socializmus bol zriadením, ale komunistická strana politickým subjektom … ktorý sa ničím nelíšil od dnešných politických strán, pretože aj tie sú preplnené bezohľadnými a chamtivými ľuďmi, ktorých osud národa nezaujíma … zaujíma ich len vlastný prospech, a na ceste za týmto cieľom predajú všetko … tak, ako predali vlastnú krajinu a národ pod bruselské jarmo

Áno panstvo, vy ste tí, ktorí túto krajinu a národ ničili po druhej svetovej vojne. Vy ste tí, ktorí vraždili v politických procesoch, alebo tlieskali týmto zvráteným praktikám, pretože vy im tlieskate aj dnes, hoci v mene niečoho iného. Vy ste tí, ktorí udávali bratov, sestry, rodičov, priateľov a známych bývalej štátnej bezpečnosti, a skúšali sa cez ich krv a utrpenie doplaviť k vytúženému postaveniu a majetku.

Jablko od stromu nikdy nepadne ďaleko … a vy svoju minulosť dokonale dokumentujete svojím oddaným pätolízačstvom voči súčasným mocipánom. Tak, ako kedysi voči tým minulým, ktorých ste pohotovo odkopli, lebo vám už nemohli prispieť judášskym grošom … tak, ako tým budúcim, až vám nebudú môcť zaplatiť tí – súčasní.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

mimoriadne1, mim1, zemetrasenie, seizmograf

Juhozápad Grécka zasiahlo pomerne silné zemetrasenie

29.03.2024 11:04

Otrasy bolo cítiť aj na Kréte a v Aténach.

Poľsko, NATO

Odborníci: Jednostranným vyslaním vojakov sa nestane celé NATO účastníkom vojny

29.03.2024 10:25

Na zatiaľ nepublikovanú správu nemeckých odborníkov sa odvoláva agentúra DPA.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433282x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu