Založ si blog

Za prácu žrádlo a posteľ . .. to je sen dnešných mocipánov

Nie, dnes sa naozaj nedá pochybovať, že svetu vládnu zločinci … dalo by sa povedať – gangstri

A majú strach z následkov toho, čo ich činy vo svete vyvolali. Aj preto vymýšľajú rôzne hlúposti, ako sa poistiť pred následkami spravodlivého hnevu národov, ktorý vyvolali svojimi – zločinmi. Začalo to kamerami v uliciach (nie, tie naozaj nie sú pre vašu bezpečnosť), pokračovalo čipmi a biometrickými údajmi v dokladoch, a dnes sa pomaly škriabe na povrch sveta myšlienka, že peniaze v ruke sú zvrátenosťou, ba dokonca zločinom proti štátu … keď môžu byť na bankovom účte, nie ?

Neobmedzená moc a kontrola nad životom každého občana, sen každého banditu

Čo banka, to kšeft pre podvodníkov s politickým krytím. Ak by to tak nebolo, nemohlo by sa stať, že po rokoch ukladania peňazí na vlastný účet nakoniec máte menej, než ste vložili. Pretože, ak súčet inflácie a ročného rastu cien dosiahne tri percentá, ale banka úročí váš vklad len necelým percentom, tak vás váš bankár jednoducho – okráda. Verejne, beztrestne a dokonca v súlade so zákonom. Je to normálne ?

Prečo vlastne vznikla myšlienka, že ľudia nepotrebujú hotovosť, keď môžu mať peniaze na účte a všade platiť kartou ? Dôvodov je niekoľko. Tým prvým je fakt, že banky nevedia zarábať, nevedia zhodnocovať peniaze vlastných klientov. Bankársky biznis sa zásluhou prepojenia na politické špičky zmenil na bankárske istoty s ručením – neobmedzeným. Banka zásadne zarába … klient zásadne nesie riziko. Ak o tom pochybujete, položte si otázku, prečo (a akými peniazmi) ručí štát za vklady v bankách. Prečo napríklad neručí štát aj za straty z vášho podnikania, keď môže ručiť za straty, spôsobené bankami ?

Áno, politické špičky majú strach a tak hľadajú poistku proti vlastným národom

Budete sa búriť, lebo vás politik, či nejaký vyvolený okráda ? Stačí vedieť vaše meno a jednoducho vám z nejakého vymysleného dôvodu zablokovať prístup k účtu … však absurdných zákonov, ktoré to umožňujú, máme viac než dosť. Či už slovenských, alebo bruselských. Samozrejme … nevzťahujú sa na vyvolených. Áno, na tých banditov, čo sa dnes chvália svojimi majetkami …

Zablokovaný účet a skončili ste … hotovosť nebudete mať, a naučíte sa, že máte držať hubu a krok. Pretože, o to vlastne ide – zavrieť vám hubu. Pretože dnes žijeme v totalite, a oveľa väčšej, ako kedykoľvek predtým. Neveríte ? Položte si otázku, prečo nejeden európsky politik má doslova sterilný životopis a nedozviete sa nič o jeho predkoch. Viete napríklad to, že niekoľko vysokopostavených predstaviteľov NATO či EÚ má fašistickú minulosť ? Predkov, ktorí zastávali vysoké funkcie v SS, gestape, wermachte, alebo zamestnávali otrokov vo svojich továrňach ?

Nie, to nie je náhoda a jablko naozaj nepadlo ďaleko od stromu. Nie, týmto ľuďom nejde o slobodu a blahobyt pre všetkých … pretože za ľudí sa pokladajú len oni. Ostatných si všímajú len vtedy, keď po nich šliapu.

Mám pre vás smutnú správu … éra socializmu bola úplnou banalitou proti totalite, v ktorej žijeme dnes … a nič na tom nemení ani fakt, že si zdanlivo môžete povedať, čo chcete …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9465231x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu