Založ si blog

Hlupáčikovia, prestaňte tárať a začnite zaťažovať závity

Hovorí sa, že nie je ťažké narodiť sa ako blbec, je však umením sa na blbca vypracovať

Niektorí diskutéri sa v tomto smere zjavne činia. Hovoriť o vytvorení nezávislosti na ruských surovinách v dobe, keď vlastne tieto suroviny nie je čím nahradiť … môže len blbec. Mimochodom – rovnakí blbci, čo dnes hovoria o oslobodení od Ruska, veselo podporujú závislosť našej ekonomiky na jedinom priemyselnom odvetví – automobilovom priemysle. Takže, urobte si mienku sami, aká je asi odbornosť a morálka týchto “ expertov „.

Takže, aby ste získali trochu znalostí o tom, ako sa chcela “ civilizovaná “ Európa zbaviť závislosti na Rusku, skúste sa zamyslieť. Skúste si položiť otázku, prečo ľudia, ktorí tak neochvejne podporujú právo na sebaurčenie u rôznych národov, žijúcich v Rusku … a prečo naopak upierajú toto právo napríklad Baskom, alebo prečo dodnes nemajú vlastný štát Kurdi … prípadne, prečo vznikla taká panika na Britských ostrovoch, keď sa chcelo odtrhnúť Škótsko … prečo vznikol absurdný štát Kosovo, ale únia je pobúrená krokmi krymského parlamentu, ktoré viedli k pričleneniu tejto oblasti k Rusku.

Len idiot môže tvrdiť, že existuje cesta, ako sa zbaviť surovinovej závislosti na Rusku … samozrejme, pokiaľ nemá na mysli bývalý britsko-americký scenár, ktorého cieľom bolo úplné rozbitie Ruska, ovládnutie nástupníckych štátov (na spôsob zotročenia a ovládnutia Slovenska) a získanie plnej kontroly nad zdrojmi, ktoré sa nachádzajú na ruskom území

Len na okraj, Ukrajina a jej obyvateľstvo neboli a nebudú spokojné nikdy. Kto o tom pochybuje, nech sa pozrie na minulosť Ukrajiny – či už v časoch poľsko-litovskej únie, alebo čias cárskeho Ruska. O ukrajinskom národe, či skôr jeho predstaviteľoch platilo vždy jedno – pridali sa tam, kde mohli dostať viac. Pokiaľ chcete hovoriť o túžbe západnej Ukrajiny prináležať k civilizovanej Európe a túžbe vytrhnúť sa z pazúrov “ zaostalého “ Ruska, položte si otázku, prečo tento kultúrny národ sa dnes chová rovnako barbarsky, ako jeho kozácki predkovia za čias povstania B. Chmeľnického.

Jasné, neviete o čom hovorím … neviete, lebo tieto informácie sa v našich médiách z politických dôvodov a v záujme Bruselu nikdy neobjavia. A tak neviete, že dnes môžete nájsť obete ukrajinského konfliktu v podobe kozáckych sviecí, alebo krvavo vyvrhnuté, teda s rozpáranými bruchami a vytiahnutými vnútornosťami. Neviete, čo je kozácka svieca ? No v dnešnej modernej dobe priviažu nepriateľa k stromu (alebo dopravnej značke, ak nie je strom nablízku), ruky vyviažu nad hlavou a oblejú benzínom. Nasleduje škrtnutie zápalky a … nemyslite si naivne, že obeťami sú len muži.

Kultúrny národ, nie ? Opýtajte sa humanitárnych organizácií, prečo denne hovoria o zverstvách islamského štátu, ale o týchto na Ukrajine mlčia.

Kuriózne je, že najviac o morálke dnes kážu ľudia, ktorí napríklad v nedávnej minulosti boli schopní opustiť svojich zomierajúcich príbuzných a pokojne ich hodili na krk štátu …

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432958x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu