Založ si blog

Čo je sloboda a demokracia ? Dáš pokoj, máš pokoj . ..

Veru, neraz sa nasmejem na niektorých indivíduách, čo chodia do diskusií. Klávesnice majú plné slobody a demokracie, ale len dovtedy, pokiaľ sa podobnými pravidlami nezačne riadiť niekto, koho majú v zuboch – a ihneď kričia, to sa nesmie, zakážte im to … potrestajte, rozšírte sankcie … vylúčte ich …

Pravidlo pre slobodu a demokraciu je jednoduché – dáš pokoj, máš pokoj. Keďže v súčasnom svete neplatí, výsledkom je bruselská, neokomunistická diktatúra, ktorú najlepšie hodnotia slová N.Faragea – “ nechcem žiť v Európe, ovládanej Nemeckom “ … nie, vôbec sa mu nedivím, lebo presne pomenoval to, čo sa dnes deje.

Bývalá komunistická chrapač, či neraz skôr chrapač, ktorá sa márne snažila dostať na vyššie pozície medzi komunistami, dnes besne vykrikuje, že nepriateľ je každý, kto odmieta kričať – “ S Bielym domom na večné časy a nikdy inak “ … alebo si dosaďte namiesto slov Biely dom – Brusel.

Kto nedá pokoj, nemá pokoj … aj preto sa neustále vojnový zločinec č.1 v súčasnosti, teda americký prezident oháňa bubákmi hrozby terorizmu. Napokon – musí splatiť podporu, ktorá sa mu ušla v čase kandidatúry, keď ešte Američania ani len vo sne netušili, akú pokryteckú beštiu si volia do Oválnej pracovne. Nech im je útechou, že o výsledok volieb je rozhodnuté skôr, než prikročia k volebnému aktu.

Dlhé roky riešia demokrati nepokoje na Blízkom východe, tie nepokoje, ktoré sami vyvolali a financovali. Výsledok ? Nula. Ešte viac obetí, ešte viac utrpenia … a mier v nedohľadne. Všetko navyše zaklincujú zverením agendy s ľudskými právami do pôsobnosti najtvrdšej diktatúry v regióne – Saudskej Arábie. O tom, ako dnešný svet funguje, svedčí najlepšie fakt, že karikatúra istého autora, ktorú som zverejnil v jednom z predošlých blogov, vydržala na svojom mieste – sotva pár desiatok minút, a potom bola odstránená.

Prečo ? Pretože video z verejnej popravy nie je tak nebezpečné, ako ironické zobrazenie obhajcu ľudských práv, ktorého najobľúbenejším nástrojom je katovský meč !!!

Je priam na zaplakanie, že čoraz častejšie mi chodí po mysli myšlienka – kde asi bude na svete pokoj ? Súdiac podľa správania súčasných svetovládcov, asi si budem musieť kúpiť ostrov … lenže, toľko peňazí nemám (však nie som krvavá celebrita, alias populárny odkopávač hláv so symbolickou policajnou funkciou), navyše – ako ten ostrov ochrániť, aby sa tam neobjavila neskôr luza, navlečená v luxusných oblekoch … ?

Nenávisť ? Kdeže … len si kladiem otázku, čo budú hovoriť proamerickí zadkolezci, až raz príde zákon, ktorý sa im znepáči, odmietnu ho a ich doterajší spojenec a vzor ich bude presviedčať o svojej pravde – humanitárnym bombardovaním. Však si spomeňme, ako nás spojenci a partneri skúšali vydierať koncom minulého storočia, a vyhrážali sa medzinárodnou izoláciou, ak si zvolíme toho, kto sa s nimi nebude deliť o svoj lup.

Nuž, nech lezú ďalej tam, kde im to vonia klozetovým papierom zn. dolár … a nech si vo chvíli najhoršej spomenú na slová – nedali pokoj, nebudú mať pokoj …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

michelko

O zmenách vo Fonde na podporu umenia sa bude hlasovať až budúci štvrtok

24.04.2024 12:18, aktualizované: 13:47

Presunúť hlasovanie zo stredy na budúci týždeň navrhol šéf parlamentného kultúrneho výboru Roman Michelko (SNS), ktorý je predkladateľom návrhu novely zákona o FPU.

vláda, rokovanie, saková, fico

Vláda schválila zákon o Slovenskej televízii a rozhlase. Mení sa názov aj spôsob kreovania orgánov

24.04.2024 11:25, aktualizované: 11:41

Riaditeľa bude voliť deväťčlenná rada so štyrmi nominantmi Ministerstva kultúry.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9461801x
Priemerná čítanosť článkov: 3870x

Autor blogu