Založ si blog

Vinníci tejto tragédie (ale aj iných) sedia v Bruseli, alebo prisluhujú Bruselu

Žiadna tesnejšia európska spolupráca nezastaví vlnu terorizmu, ktorá už dlhšie zaplavuje európske krajiny. Slovenský prezident nehovorí pravdu, a jeho vystupovanie už dlhšie vyvoláva pochybnosti, koho záujmy vo funkcii prezidenta vlastne zastáva.

Vinníkmi za tragédie na európskom kontinente sú ľudia, ktorí vyvolali nepokoje na Blízkom východe, vyzbrojili a podporovali rôzne údajné vlastenecké (opozičné) skupiny, ktoré sa násilím pokúsili dostať k moci, a rozvrátili krajiny, v ktorých pôsobili. Vinníkmi sú ľudia, ktorí svojimi verejnými vystúpeniami spôsobili vznik a pokračovanie masových pochodov imigrantov do krajín európskej únie. Vinníkmi sú ľudia, ktorí si neplnili povinnosti, vyplývajúce z ochrany schengenskej hranice.

Pozorne sa pozrite na utečencov a hlavne na to, kto prichádza a ako sa správa.  Prevažujú mladí a slobodní muži … kde sú ich rodiny, trpiace v občianskych konfliktoch ? Pozrite sa, ako sa utečenci chovajú k svojim hostiteľom – ich nároky rastú zo dňa na deň, neustále vyvolávajú násilnosti v utečeneckých táboroch, ničia majetok krajín a národov, ktoré ich prijali. Nie, títo ľudia nehľadajú pokoj a ochranu pred krvavým konfliktom … títo ľudia sú nositeľmi konfliktu, ktorý roznášajú všade, kam prídu. Pozrite sa na severské krajiny … aké podmienky ponúkli utečencom, a akej vďaky sa dočkali. Všade, kde utečenci vkročia, dochádza pravidelne k nepokojom, rastú výdavky na výkon činnosti bezpečnostných zložiek – a kto to platí ? Obyvatelia krajín, ktorí prejavili na základe rétoriky politikov solidaritu …

Hľadal som na internete (asi zle), kde a kedy vyjadril slovenský prezident sústrasť obetiam tragédií … a našiel som veľa zmienok, či už to bolo malajzijské lietadlo nad Ukrajinou, alebo pád lietadla vo francúzskych Alpách … či momentálne posledné udalosti v Paríži. Ale nenašiel som ani jedinú !!! zmienku, že by vyjadril sústrasť obetiam tragédie ruského lietadla v Egypte … prečo ? Len pre ilustráciu, v súvislosti s pádom ruského lietadla vyjadrili sústrasť o.i. aj francúzsky či americký prezident, alebo nemecká kancelárka …

Ak chce európsky kontinent pokoj, nepotrebuje užšiu jednotu, ako tvrdí slovenský prezident, ale naopak pevné pravidlá a hlavne – odňatie moci a vplyvu politikom, ktorí si svoje pozície betónujú za pomoci vyvolávania konfliktov na rôznych miestach sveta. Ak chceme pokoj, musíme donútiť politikov, aby sa zaujímali o problémy vlastných štátov a národov, a nezasahovali do vnútorných záležitostí iných krajín.

Ak chceme naozaj pokoj, musíme sa bez milosti zbaviť ľudí, ktorí stavajú cudzie záujmy nad – národné záujmy. Keď niekto chce slúžiť rôznym špekulantom a politickým gašparkom v Bruseli alebo Washingtone – nikto mu nebráni, môže tam ísť a napríklad leštiť kľučky na dverách, alebo topánky. Ale moc nad krajinou alebo národom do rúk sluhu – nepatrí.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9460748x
Priemerná čítanosť článkov: 3869x

Autor blogu