Založ si blog

Veselú Veľkú noc a užite si letné prázdniny

Šialený nadpis ? Áno … mne však pripadá rovnako šialené, keď niekto začne masírovať vianočnými sviatkami v novembri, a priznám sa, už mi to aj poriadne lezie na nervy. Iste, už som uvažoval, že napíšem Ježiškovi, aby dal duševného zdravia všetkým asociálom chamtivého vrecka … lenže, asi aj ten sa už len niekde skrýva, aby nevidel, čo urobili z jedného sviatku … chamtivé a nenažraté špiny.

Takže … v zmysle dnešnej módy si pokojne môžeme želať všetko dobré k budúcej Veľkej noci, alebo letným prázdninám … však, čo tam po nejakom kalendári, nie ? Čo tam po zblbnutých deťoch, ktoré už (niekedy) od začiatku novembra opakujú, čo by asi chceli pod vianočným stromčekom, a len ťažko sa im vysvetľuje, čo je najväčším darom Vianoc …

Celá rodina v zdraví a pohromade …

Lenže, práve rodina sa akosi zo sviatkov mieru a pokoja vytráca. Dnes sa už dokonca aj počas sviatkov bojuje, čo bolo kedysi absolútne tabu. Pridajme k tomu úžasnú filmovú “ kvalitu “ ako rôzne odrhovačky s B.Willisom … priam pretekajúce krvou, alebo inými “ hviezdami “ umenia. A výsledok ? Vidíme dnes vo svete – úcta voči životu, rodine … sa úplne vytratila.

Úplne komicky vyznievajú rôzne argumenty primitívov, ktorí pri otázke gýču a nekultúrnosti, ktoré sprevádzajú sviatky, bohorovne povedia – však nezapínajte televízor, a máte pokoj…. iste, nech si na to spomenú, keď ich na ulici náhodou tresne po kotrbe nejaký feťák, lebo nemá na drogy a potom sa môžu utešovať alternatívou svojej infantilnej myšlienky, že – nedostali by po kotrbe, keby sedeli doma na zadku a nevychádzali na ulicu.

Obmedzme prácu počas dní voľna a sviatkov …

Prehodil raz jeden známy v debate. Nemám s tým žiadny problém, však ľudia si zaslúžia oddych. Ale vtedy som povedal aj niečo iné – spojme to aj so zákazom vysielania programov s násilnou tematikou, zakážme počas sviatkov vysielanie reklamy … pozrel na mňa a hovorí – to nemyslíš vážne, však predsa vysielatelia majú právo … hm, zrazu sa debata zvrhla na to, kto a na čo má právo … najskôr preto, že externe pracoval pre jednu súkromnú televíznu stanicu. Takže debata skončila slovami – koho chlieb ješ, toho pesničku spievaj.

Svojho času sme poslali sťažnosť Rade pre rozhlasové a televízne vysielanie. Akosi sme zistili, že vôbec nesedia vysielacie časy programov, dĺžka reklám presahuje všetky tolerovateľné hranice, naďalej sa reklamy vysielajú so zvýšenou intenzitou (takže prijímač priam vrieska), programy s násilnou tamatikou sa vysielajú počas celého dňa, hoci predpisy a zákony hovoria niečo iné. Odpoveď bola nemastná-neslaná … vieme, ale čo s tým máme robiť ? No nič nerobte, dajte výpovede a prestaňte parazitovať na národe, napadlo ma pri čítaní splaškov a zbabelých výhovoriek.

Takže … pokojne si gratulujme k sviatkom aj rok vopred, však keď môže byť sprostá doba, môžeme byť sprostí aj my, nie ? A keď sa náhodou bude vaše dieťa pýtať, prečo počas sviatkov nejaký ujo v televízii strieľa a zabíja, môžete odpovedať aj takto – ujo mal ťažké detstvo, mama bola prostitútka a narkomanka, režisér a autor scenára sú sadomasochisti … a ty tiež nevieš, čo ťa v budúcnosti čaká – tak sa uč, dieťa moje … lebo, keď sa mlčky prizeráte tým absurdnostiam, ktoré sa dnes dejú, alebo ich dokonca obhajujete, práve tak znie váš “ výchovný “ odkaz deťom.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

žiga

Záverečné reči v procese so Štefanom Žigom nakoniec neodzneli

16.04.2024 11:46

Obhajoba proti rozhodnutiu podala sťažnosť. Tou sa bude zaoberať Najvyšší súd SR.

Kukláči / Polícia /

Kukláči so samopalmi zasahovali v Kaplnej. Pri akcii Zvar zadržali dve osoby

16.04.2024 11:22

V jednom z objektov v obci dochádzalo k nelegálnemu odčerpávaniu motorovej nafty z produktovodu vedúceho zo Slovenska do Česka. Polícia zverejnila autentické zábery zo zásahu.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9452238x
Priemerná čítanosť článkov: 3866x

Autor blogu