Založ si blog

EÚ – cirkus vedený nemeckým a poľským bezdomovcom

Konečne priznali dvaja eurozapredanci – Tusk a Schulz – o čo vlastne v únii ide. O vytvorenie euronároda a potlačenie národnej identity obyvateľov starého kontinentu. Proste – európsky národ … inu, pri sledovaní ich rečí som si odpľul a konštatoval, že som a budem Slovák, a nikdy nebudem niečo, čo mi chce nadiktovať akýsi zapredanec …

Akosi som sa nechtiac dozvedel, že ak odmietnem platiť za následky zločinnej politiky Bieleho domu a Bruselu, budem sa podieľať na platení pokút, lebo odmietam hostí, o ktorých nestojím. Čo dodať ?

Hádam len to, že musíme urobiť všetko preto, aby sme bruselský koncentračný tábor čo najskôr opustil, a vyhli sa tak holokaustu, ktorý nám chystajú. Napokon, aj tak sme len odpadkovým košom pre treťotriedne produkty z dovozu, ktoré by ani hladom skapíňajúca sviňa – nežrala. Pokus sa neosvedčil, naši spojenci nás predávajú dnes rovnako, ako nás kedysi predali najprv Hitlerovi a neskôr Stalinovi. Nie sú to spojenci, ale nepriatelia – a tak sa treba aj k nim chovať.

A na záver – treba vyprázdniť väznicu v Ilave, lebo neverím, že tí, čo nás vtiahli do zločinných spolkov ako EÚ a NATO, nevedeli, čo nás čaká …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466426x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu