Založ si blog

SaS a R. Sulík – hrobári opozície R. Fica alebo pokrútené dejiny

Priznám sa, pri poslednom vystúpení R.Sulíka v diskusii na TA3 som ostal v nemom úžase. Asi mu zaškodila spolupráca s I.Matovičom, lebo opustil kedysi trefnú argumentáciu a začal vystupovať spôsobom, ktorý rozhodne nepatrí do slušnej a zodpovednej politiky. Na jednej strane svojho súpera osočil, na druhej strane sa okamžite urazil, ak súper oplatil podobnou mincou.

Isté je, že dodnes neprehltol sklamanie, že sa nestal slovenským premiérom … a rovnako je isté, že jeho jediným záujmom je ochrana záujmov a potrieb podnikateľov, ostatní sú mimo … akosi pozabudol, že tí dôchodcovia, ktorí plnia čakárne lekárov, vybudovali túto krajinu a zaslúžia si našu úctu. Akosi zabudol, že podnikatelia tvoria mizivé percento populácie … akosi zabudol, že sám po prehre v povolebnom boji o zostavenie vlády sám alibisticky sklonil hlavu a zmizol “ po anglicky “ do Bruselu – a teda opustil vlastných voličov. Alebo snáď zradil ? Nevedno …

Videl som aj inú diskusiu, ktorá len potvrdila, ako sa Slovensko zmenilo, hoci pritom ostalo kolóniou – síce nie Moskvy, ale iného molocha – Bruselu. Diskutovali slovutní odborníci na slovenský štát, ktorí rozoberali postavenie M.Kotlebu na slovenskej politickej scéne a pritom ich každé druhé slovo znelo – holokaust. Iste, šesť miliónov povraždených Židov je naozaj tragédiou … lenže dnes sa už nehovorí o ničom inom, len o holokauste, akoby nikto iný netrpel. Akoby nebolo medzi obeťami niekoľkonásobne viac príslušníkov slovanských národov … o tých sa hovorí akosi na okraji, aby sa nepovedalo. Demokrati prekrúcajú dejiny úplne rovnako, ako to robili komunisti … asi preto, že väčšina z nich by slúžila komukoľvek, dokonca aj Hitlerovi, keby bolo treba – však kašlať na farbu koryta, ak je plné – nie ?

Neviem, kto bol J.Tiso, nežil som v jeho dobe a nemám právo ho súdiť. Rovnako nikto nemá právo žiadať, aby som sa ospravedlňoval za niečo, čo som nespôsobil. Ale niečo predsa viem – najväčší kritici J.Tisa pochádzajú z radov tých, čo donekonečna ospevujú našich spojencov, ktorí nás v Mníchove predali ako  zostarnutú prostitútku. A neskôr nás predali aj na Jalte. A ešte neskôr o nás povedali, že patríme do sféry sovietskeho vplyvu a teda okupácia našej krajiny nie je ich problém. Dnes nás tlačia do konfliktu s Ruskom, vykrádajú za pomoci našich poturčencov, vydierajú, snažia sa okradnúť o národnú identitu … nie, to nie sú naši spojenci. Sú to (s prepáčením) – svine.

Hm … vraj sa máme lepšie … no uvidíme, skôr mám pocit, že žijeme v šibnutých časoch, kde híkajúci somár tvrdí, že je – génius, a ostatní sú sprostáci, lebo – nerozumejú.

P.Paška vraj povedal, že kto vyhrá voľby, môže všetko … R.Sulík si myslel, že kto dokáže upliesť intrigu, tiež môže všetko a nemusí vyhrať voľby … našťastie, už nemáme časy M.Dzurindu a podvodu s názvom “ Zachráňte Markízu “ … Možno raz R.Sulík pochopí, že autorom tretej vlády R.Fica je – on sám.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9467872x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu