Založ si blog

Vitajte v korporátnom otroctve

Môžeme oprávnene predpokladať, že po rôznych zákulisných vydieraniach bude dohoda medzi EÚ a Kanadou podpísaná. Ostanú len klasické a nezodpovedané otázky v štýle – kto a za koľko predal vlastnú krajinu, pretože česť nemôže predať žiadny politik únie, keďže už dávno nijakú nemá. A potom už ostáva posledná otázka – koľko času nám ostáva do otvoreného konfliktu s Ruskom, ktorý v dôsledku politiky Bruselu a Washingtonu nepochybne príde.

Zmluva, ktorej obsah sa musel utajovať, nemôže byť poctivá. Politik, ktorý podobnú zmluvu presadzuje, tiež nemôže byť poctivý. Tlieskam všetkým kritikom čias, kedy politike strednej a východnej Európy dominovali záujmy sovietskeho impéria. Dnes nadšene tlieskajú tej istej politike, prezlečenej do iných farieb. To zároveň dokazuje, že ich kritika bývalých čias prišla až vtedy, keď im nič nehrozilo, a v skutočnosti jej oddane slúžili.

Možno by si mali kúpiť Indulonu …

Za štvrťstoročie sme sa nechali zotročiť spôsobom, o ktorom nemohli vodcovia bývalého ZSSR ani snívať. Sme tak sprostí, že tlieskame aj americkej vojnovej mašinérii, vedenej rôznymi zločincami, ktorí pomaly a iste rozmiestňujú svoje divízie po európskych krajinách, len nie tak otvorene, ako to svojho času robil Hitler. Tvrdia, že chcú predchádzať konfliktu, ktorý v skutočnosti plánujú. Nie, na ich území sa určite bojovať nebude.

Zhrnuté a podčiarknuté – všetky politické elity sú tak horlivými vlastencami, že svoju vlasť predajú pasákovi, ktorý ponúkne najviac … gratulujem … vitajte v dobe korporátneho otroctva, kde sa uvažuje o dovoze pracovnej sily, a špičky tomu tlieskajú, hoci by mali namiesto toho tlačiť na rast platov.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9455366x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu