Založ si blog

Neúcta k vlastným mozoľom spôsobuje úpadok Slovenska

Pochybujete ? No, možno by ste sa mohli zamyslieť nad tým, prečo svojimi ťažko zarobenými peniazmi platíte ľudí, ktorí chcú vám rozkazovať – čo máte a čo nemáte robiť, koho máte platiť a koho naopak nie … ľudí, ktorí vám bezočivo hovoria, že ak nebude podľa ich predstáv, tak nebude – nijako …

Uchádzali ste sa niekedy o zamestnanie ? Pýtal sa vás potenciálny zamestnávateľ, či mu láskavo dovolíte, aby zamestnával a platil ľudí, ktorí sa vám nepáčia ? Sotva … pokiaľ ste nezamestnávali sami – seba. Dostali ste prácu, mali ste plniť úlohy … a nikto sa vás nepýtal, kto sa vám páči a kto naopak nie.

Tvrdo pracujete, aby ste si zarobili na svoju skyvu chleba. Prečo potom volíte ľudí, ktorí vám chcú rozkazovať a určovať, s kým budú spolupracovať ? Prečo tolerujete, že pod zámienkami neprekonateľných rozporov títo ľudia za vaše peniaze intrigujú a škodia … ? Prečo sa prizeráte, ako sa za vaše peniaze vyhýbajú zodpovednosti a podielu na správe štátu, a ešte sa vám aj drzo vyškierajú do tváre ?

Volili ste svojho zástupcu, aby chránil vaše práva a zlepšil váš život. Ako ho môže zlepšiť, ak nevie vyhrať voľby a odmieta spolupracovať s úspešnejšími ? Mimochodom, už ste zabudli, že ľudia, ktorí dnes ostro útočia na A.Danka či M.Kotlebu sa ešte pred nedávnom jednému klaňali (ako partnerovi, bez ktorého by nemohli vládnuť) a s druhým sa potajme kdesi za humnami radili ?

Žijú z vašich mozoľov a vy sa otvorene bojíte povedať – čušte, na vaše názory nie je nikto zvedavý a pracujte v náš prospech, alebo vypadnite … ? Bojíte sa povedať – platíme vás, ukážte výsledky vašej práce a neste zodpovednosť za škody, ktoré svojou laxnosťou a šlendriánstvom spôsobíte ? Bojíte sa povedať – naše peniaze, naše pravidlá ? Nedivte sa, ako Slovensko vyzerá – keď sa prizeráte, ako vám vlastní zamestnanci skáču po hlave – za vaše peniaze. Je to vaša vina, ako Slovensko vyzerá – pretože vám prerástli cez hlavu a nemajú k vám žiadnu úctu.

Pretože stádo vedie vôl … a toho vola ste si zvolili a vykŕmili sami … a ak si náhodou kladiete otázku, kedy bude lepšie na Slovensku, odpoviem vám slovami láznika –

… na Slovensku bude lepšie vtedy, keď uplatníte praktiky vašich zamestnávateľov a bezočivému zamestnancovi, ktorý vás denne klame, okráda a zavádza – chytíte golier a vyhodíte ho na ulicu …. verte, na Slovensku je dosť schopných ľudí, ktorí si vaše peniaze zaslúžia a dokážu pracovať vo vašom záujme … aj niesť zodpovednosť za výsledky svojej práce.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9456490x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu