Založ si blog

Generačná výmena v politike je nevyhnutná . ..

Únava materiálu sa prejavuje nielen na vládnom SMER-e, ale aj opozičných stranách …

Najlepšie o tom svedčia titulky opozičných “ trúb “ ako SME, Denník N a spol. Skoro každý deň dominujú titulky o kapitánovi Dankovi, čo je – úprimne povedané _ pre slovenskú spoločnosť rovnako dôležité, ako prd blchy vo vetre. Ukazuje sa, že “ mienkotvorné “ médiá nemajú témy úplne rovnako, ako ich favoriti.

Generačná výmena je čoraz nevyhnutnejšia. Najlepšie to vidieť na výrokoch ľudí, ktorí s obľubou hovoria o neschopnosti konkurentov … a pritom nevidia vlastnú, priam žalostnú neschopnosť. A to aj pri snahe o dosiahnutie základných cieľov, medzi ktoré patrí napríklad víťazstvo vo voľbách. Pretože, nech si už myslíme čokoľvek, R.Fico vie aspoň vyhrať voľby, čo sa pravicovým stranám v histórii samostatného Slovenska nikdy nepodarilo.

Zbežný pohľad na súčasný stav hovorí jasne – SMER už dosiahol svoj vrchol, a čaká ho (zatiaľ) len stagnácia, pre strany okolo SaS by ďalší neúspech vo voľbách znamenal definitívny koniec. A kto príde po nich ? Pri pohľade na vystrájanie “ nezávislých “ kandidátov na rôznych postoch to radšej nechcem vedieť.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9431885x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu