Založ si blog

Stanovisko (bez TB) k búrke v pohári vody

Vážení účastníci zájazdu do slovenského parlamentu, môžem povedať jediné – ak by som mal na to priamy dosah, dnes by ste boli bez práce, nejeden z vás by čelil trestnému stíhaniu a nejeden z vás by nemal žiadnu šancu na získanie práce ani na pozícii „hajzeľbaby“.

Srdečne vám kašlem na vaše stanoviská k tomu, čo urobil váš koaličný partner, alebo oponent. Pre tento národ a štát ste odviedli toľko práce, ktorej výsledky sa dajú zhrnúť do matematického vyjadrenie – nula celá nič. Ak hovoríte o budúcej generácii, dovolím si drzo pripomenúť, že generácie 70.a 80.rokov ste bezočivo okradli o štvrťstoročie života, aby ste si zaistili vlastné pohodlie. Ste horší, než boli sovietski okupanti, ktorí tu chceli dočasne zotrvať – navždy.

Volám vás účastníkmi zájazdu, pretože si nezaslúžite honosné označenie – poslanci NR SR. Súčasný zájazd prekonáva svojím zložením všetky očakávania, aj tie najhoršie. Ak ideme hodnotiť schopnosti ľudí podľa vašich kritérií, tak vyzliecť spodné prádlo samostatne, bez pomoci iných – sme drvivá väčšina vedeli už v rannom detstve. Takže oproti vám všetkým sme geniálni od detstva, a keďže vy ste to dokázali až v honbe za postavením a peniazmi, nie je to dôvod na lepšie ocenenie, ale skôr na preskúmanie zdravotného stavu.

V honbe za bezprácnym ziskom ste schopní všetkého … dokonca aj šliapania po vlastnom jazyku.

Keď vám ide o moc, nevadí nič – keď ju získa iný, vadí vám všetko, vrátane toho, čo vám pri vlastnej snahe o naplnenie cieľa – nevadilo. Máte byť elitou národa, ale v skutočnosti ste – hanbou národa. Vlastne ani netuším, prečo si vás ešte platíme, a prečo sme vás už dávno nehnali svinským krokom. Je na škodu, že Slovensko nie je ani v malom koloniálnou veľmocou, akou bolo kedysi Francúzsko. Dnes by sa nám veľmi hodilo zariadenie, ktorému kedysi hovorili – galeje. Pretože na tie galeje by ste dnes patrili všetci bez výnimky. Jediným cieľom by bolo, aby ste si tvrdo odpracovali všetko, čo ste si nechali vyplatiť vo forme poslaneckého platu, alebo získali rôznymi „ťahmi“ v prospech spriaznených skupín. Niektorí z vás by tam ostali navždy, pretože pri vyplácaní toho, čo doprajete iným, by vám nepomohlo žiť ani niekoľko storočí, aby ste nahradili škody, ktoré ste spôsobili.

Vážení účastníci zájazdu … dúfam, že raz sa vám národ poďakuje za vaše oddané „služby“, ktoré ste mu poskytli. A ak by náhodou tie prejavy vďaky nezodpovedali predstavám, spomeňte si, že v rámci národa ste sa pokladali za ľudí len vy sami … a teda nemôžete očakávať od „zveri“, že bude k vám milosrdná.

Traduje sa, že tzv.trestanecké jednotky bývalého ZSSR počas vojny proti hitlerovskému Nemecku začínali so zbraňami – bez nábojov. Velitelia im v rámci „školenia“ radili, aby si náboje vzali od nepriateľa. Neviem … ale vám by som nedal ani tie zbrane. Akurát by som vám ponechal česť, aby ste si v prvej línii naplno vychutnali to, do čoho ste zatiahli Slovensko a slovenský národ. A nemajte obavy, hoci sa to v zmysle vašich vlastných pravidiel dá pokladať za VIP miesto, som presvedčený, že väčšina slovenského národa by vám tento zážitok dopriala – bez poplatku, akosi – za odmenu.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457368x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu