Založ si blog

Pán premiér, zmenu Ústavy SR pre jadro z plesnivého orecha . .. netreba

Budem úprimný a som presvedčený, že mnohí budú zdieľať môj názor – žiadne jadro únie Slovensko nepotrebuje a už vôbec nie zmeny Ústavy SR, aby sa do „tohoto raja“ dostalo …

Viete, pán premiér, celá EÚ je jedno poriadne červivé jablko, ktoré smrdí v šírych diaľavách. O pokroku zásluhou únie môžete ísť rozprávať na východ Slovenska tým, ktorí dnes musia konzumovať toxické svinstvo, predávané v hypermarketoch a pracovať za žobráčka mzdu. Náš „pokrok“ definovaný statusom montážnej dielne v srdci európskeho kontinentu je skôr na smiech, než vážne vyzerajúcim tvrdením. Čo sme si nezaplatili, alebo nekúpili formou utiahnutia opaskov, to nemáme.

Pán premiér, bezočivo si dovolím pripomenúť, že dnes má asociačnú zmluvu s EÚ aj Ukrajina, ktorá je zmietaná občianskou vojnou, reprezentuje ju politik na pošte prezidenta, ktorý túto pozíciu získal v rozpore s platnou Ústavou, a po uliciach (nielen) Kyjeva úplne bežne pochodujú pohrobkovia banderovcov, na ktorých majú „milé“ spomienky aj obyvatelia niektorých regiónov Slovenska.Rovnako bezočivo si dovolím pripomenúť, ako bolo Slovensko doslova vydierané, keď chcelo v prístupových rokovaniach pod jarmo Bruselu postúpiť … ak by tu zúrila občianska vojna, zrejme by nám poslali len papier so slovom – ZABUDNITE -. Nuž, ale ukrajinsko-ruská hranica je lákavá a stojí aj za pošliapanie vlastných (nemenných) pravidiel, nie ?

Pán premiér, mám rád jadrá … z orechov, prakticky akéhokoľvek druhu, s výnimkou pistácií – tie naozaj nemusím.

Ale plesnivé orechy, presnejšie jadrá z plesnivých orechov nemusím – nie som na to odkázaný. V zásade mi je ukradnuté, kde bývate, pretože je to vaša vizitka, nie moja. A na mojej kôrku chleba vaše bývanie nič nezmení.

Nepatrím ani medzi vedcov-vzdelancov, no nie som tak sprostý, aby som si nevedel spočítať, že sladký sľub „členstva v jadre únie“ je len ďalším podvodom, alebo praktikou, ako ovládnuť krajiny bývalého sovietskeho bloku, ktorých národy pomaly precitajú a vidia, že EÚ – je kolosom na hlinených nohách. Nezvláda vlastné problémy, finančná kríza neskončila, len sa rieši emisiami nekrytej meny. Presnejšie – tichým a nebadaným okrádaním daňových poplatníkov.

Ak napriek tomu všetkému tak veľmi túžite po členstve v jadre krachujúceho spolku – je to vaše osobné rozhodnutie, do ktorého vám nemienim hovoriť. Napokon, vidím aj riešenie, s ktorým by ste boli určite spokojný – úspechy vo voľbách priniesli vašej strane také príjmy, že určite nebude problémom kúpiť nejaký fľak zeme alebo ostrov, a tam si založiť vlastný pašalik … však nejaký národ si už zoženiete, stačí primerane sľubovať.

Verím však, že slovenský národ nie je tak sprostý, aby vám plesnivé jadro únie konzumoval a ešte aj tlieskal…. hoci jeden nikdy nevie.

 

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432102x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu