Založ si blog

Aspoň je veselo, p. Sulík

V kritike iných ste naozaj nedostihnuteľný. Ale ak kritizujete dnešok, ste priamo zodpovedný za súčasný vývoj a pokiaľ hovoríte o zmene po voľbách a konci vládnutia SMER-u, bolo by nanajvýš prospešné, ak by do zabudnutia odišla aj SaS.

Ak tvrdíte, že vláda R.Fica je synonymom korupcie a zlodejín, nesiete za tento stav priamu zodpovednosť. Po voľbách 2016 ste mali priamu možnosť kontrolovať vládnutie R.Fica, mohli ste rátať aj s podporou B.Bugára a spol., stačilo naozaj myslieť na záujmy štátu a národa. Mohli ste sa postaviť pred voličov a priamo povedať – môžeme dodržať slovo, neísť s Ficom do koalície a naprázdno rečniť v opozícii, alebo sa zachovať zodpovedne, a uprednostniť ochranu záujmov štátu a národa kontrolou rozhodnutí R.Fica a priamym podieľaním sa na správe štátu, a znížiť tak rozsah možných škôd.

Vybrali ste si prvú možnosť a odchod do Bruselu. Národ ste ponechali svojmu osudu a vulgárnym rečiam OĽANO. Letnému cirkusu, zakončenému nezmyselným stíhaním F.Rybaniča, ktorý sa v dobrej viere nechal zneužiť na politické intrigy.

Podnikatelia a živnostníci, platy a príplatky, či lepšia doba štátu ? Alebo zvýšenie platov poslancov, ktorí sa tak “tvrdo” nadrú na tvorbe absurdných zákonov ?

Neviem, nebolo by lepšie, ak by zamestnanci nedostávali mzdu, ale naopak platili za tú česť, že môžu vôbec pracovať ? A čo tak spev internacionály v prvý deň mesiaca pred parlamentom, v spojení s ďakovných chorálom a bitím čelom o zem, že vás poslancov máme a vážime si tú česť, byť zdieraní za poctivú prácu darebákmi, ktorí za svoje rozhodnutia nenesú žiadnu zodpovednosť, len stále sa vidia ako elita spoločnosti ? Nechceli by ste nakoniec aj právo prvej noci a nejaké predikáty ?

Za čo chcú poslanci vyššie platy ? Mali by skôr platiť za možnosť kabaretu, ktorý pravidelne predvádzajú a za jeho obsah by sa hanbili aj veční študenti tretej triedy základnej školy.

Dostali ste možnosť v roku 2010, kde ľudia uverili, že s Dzurindom a Miklošom nebudete v žiadnom prípade. Ako to dopadlo ? Samostatnou vládou R.Fica v rokoch 2012-2016. A po tom všetkom naozaj ešte veríte, že vám ľudia opäť dajú dôveru a dokonca raz vytvoríte vládu ?

Nuž, ak to slovenský volič pripustí, potom si zaslúži otroctvo vo federácii, po ktorej volá knihovník z Bruselu.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457777x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu