Založ si blog

Opäť klamete, madam Nicholsonová . . .

V prvom rade, predseda parlamentu vás vo svojom (hanebnom) vyjadrení nemenoval.  Po druhé, nemáte žiadny mandát, ktorý by vás oprávňoval hovoriť v mene všetkých žien, a mnohé by si to (nielen moja) vyprosili, aby ste hovorili v ich mene. Ak teda rozumiete významu slova “vyprosiť”.

Niet žiadnych pochybností o tom, že Danko mal opustiť funkciu. Ale pokiaľ ide o nejaký vzor slušného správania a úcty voči iným, ak ním chcete byť práve vy, tak to len dokazuje pokrytectvo, ktorým sa už nejaký čas vyznačujete nielen vy, ale aj celá vaša strana, či skôr elitársky klub …

Klamstvo a ohováranie je bežným pracovným nástrojom vašej politickej strany. Možno aj osobná zbabelosť, pretože pri pohľade na kauzu Rybanič si každý súdny človek ľahko spočíta, kto stál v pozadí a keď začalo tiecť do topánok, zbabelo sa tváril, že on nič, on muzikant. Rovnako (smiešne) pôsobí, ak niekto bez primeraného vzdelania a predošlých skúseností prijme funkciu, v ktorej má riadiť a dozerať na ľudí, dosadených do oveľa nižších postov na základe tvrdých výberových podmienok, ktoré by sám nesplnil ani omylom. Falošná morálka je však typickým znakom a to nielen liberálov.

Možno by ste sa mohli najprv venovať morálke vlastnej strany, kde vaši kolegovia zúrivo volajú po odchode Glváča, lebo si písal s nejakou uväznenou dámou, obvinenou zo závažnej trestnej činnosti, ale zbabelo čušia pri pohľade na vlastného predsedu, ktorý sa ako ústavný činiteľ stretával s podobnou osobou, tiež dnes obvinenou zo závažnej trestnej činnosti a dokonca s ňou preberal aj rôzne záležitosti.

A mimochodom – Glváč na rozdiel od Sulíka zjavne nevedel, s kým komunikuje, no Kočner v čase stretnutí so Sulíkom už figuroval na zoznamoch polície a bolo to verejne známe.

Kdesi sa objavilo tvrdenie, že vás väčšina ľudí na Slovensku podporila. Pravda je trochu iná, väčšina ľudí odsúdila spôsob vyjadrenia A.Danka, ale rovnako mnohí priznali, že sa v zásade len vrátilo to, čím liberáli proti Dankovi bojujú od skončenia volieb 2016. Vulgárnosťami, osobnými urážkami, krivými obvineniami či intrigami.

Takže, pani poslankyňa … nie je dôvod, aby sa riešilo čokoľvek, čo súvisí s výrokom Danka. Vaše meno v tejto spojitosti nezaznelo (a videl som celý záznam),  pokiaľ ste jeho vystúpenie vzali osobne, je to váš problém. Hoci ja sám nie som obdarený nejakou extra inteligenciou či vysokým vzdelaním, v detstve má učili jedno porekadlo

Kto čím bojuje, tým aj padne …

Ak vás niečo zasiahlo, tak len vlastná zbraň. Zbraň politickej strany, ktorá dnes bojuje proti SNS a Dankovi len preto, že jej včera rozkopol pieskový hrad so snami o vládnutí na Slovensku, o vytvorení koalície pod vedením vašej strany, o koalícii s podporou kohokoľvek … kde sa aj váš predseda v priamom prenose a zúfalstve vyjadril – zabudnime na nejaké fotografie a dovolenky

Nič lepšie neilustruje vaše predstavy o morálke a slušnosti, ako aj podstatu toho, prečo ste vlastne – dotknutá … 

Možno Vám to nehovorili, ale ak chcete hovoriť v mene všetkých (žien), musíte mať na to najprv ich súhlas … ale súdiac podľa politiky a správania, dostanete ho len v tom prípade, ak bude v pekle – snežiť. No, nie je to až tak beznádejné. Súdiac podľa nálad v našom regióne, na ceste do pekla už vaša strana dávno je, takže už len stačí čakať na vhodné počasie …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

veliteľská budova, Banská Bystrica

Pôsobili v nej povstaleckí hrdinovia Golian a Viest. Veliteľskú budovu rezort obrany vynoví za takmer 13 miliónov

24.04.2024 07:00

Je dôležitou súčasťou našej histórie a zaslúži si pozornosť, zhodujú sa Banskobystričania pri pohľade na tamojšiu pamiatku v podobe Veliteľskej budovy.

vojna na Ukrajine, Kyjev, cintorín

ONLINE: Rusi obišli nedávno vybudovanú ukrajinskú obranu. Balík pomoci schválil aj americký Senát

24.04.2024 06:00

Dobytie Očeretyne znamená, že sa Rusku podarilo obísť severné krídlo nedávno vybudovanej ukrajinskej prednej línie, vrátane mínových polí a zákopov.

Martina Šimkovičová, Robert Fico

Zmeny pre RTVS. Narazí zákon na Čaputovú alebo sa čaká na Pellegriniho? Šimkovičová ešte nemá meno nového riaditeľa

24.04.2024 06:00

Nový zákon o STVR dostal od Legislatívnej rady vlády zelenú. Vláda má o ňom rokovať na výjazdovom rokovaní.

Ukrajina, Charkov

Dokážu zastaviť Rusov? Západné zbrane prídu, ale Ukrajincom chýbajú vojaci, obávajú sa experti

24.04.2024 06:00

Prichádza západná vojenská pomoc pre Ukrajinu neskoro? Rusko dokázalo za posledné mesiace na bojisko posielať stále viac mužov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9461327x
Priemerná čítanosť článkov: 3870x

Autor blogu