Založ si blog

Keď sa vládne podľa Facebooku, umierajú ľudia . . .

Vidieť to na aktuálnej vláde,kde jej členovia najprv niečo vypustia na svetlo sveta,potom skontrolujú reakcie na Facebooku a nakoniec svoje stanovisko zmenia (občas musia len upraviť).

Neviem,ale páči sa Vám život v krajine,kde rozhoduje premiér podľa reakcií na Facebooku ? Len pre ilustráciu – ako chce niekto zastaviť pandémiu,keď v rôznych rekreačných strediskách priam praskajú parkoviská vo švíkoch,lebo niekto síce obmedzil pohyb občanov na okresy,ale v rámci okresu si môžu de facto robiť hocičo,čoho

Tak si predstavte lekára,ktorý ťahá kartu,čo má operovať …

následkom sú spomínané grupáče na parkoviskách.Dokonalá situácia na šírenie ochorenia.Alebo ešte ktosi nepochopil,že na tento druh nechápavých hlupákov s právami platí len malý dvor a veľký bič ? Iste,ťažko sa robí poriadok,keď niekto musí pre udržanie moci darovať svojmu koaličnému kamošovi zlatý týždeň počas sviatkov,aby neprišiel o zisky.

Svojho času volali kritici Mečiara po vyšetrení jeho duševného stavu (niektorí z nich ešte dodnes páchnu v politike,a možno by sa im zišiel skontrolovať duševný stav,pretože už vymenili toľko politických strán,že sotva poznajú svoje politické presvedčenie).

Dnes by sa však zišlo vyšetrenie duševného stavu u tých,čo podporujú súčasný politický marazmus a ešte nepochopili,prečo nemôže a nikdy nemohlo fungovať OĽANO ako bežná politická strana.Ak by totiž tak fungovalo,už dávno by ho neviedol Matovič a zrejme by nebol ani jeho členom.

Nečudo,že sa súčasná opozícia vyškiera a neparlamentnej strane s nezákonným zastúpením v parlamente rastú percentá … Hlas (pokrytectva) je dokonalou ilustráciou chyby,ktorá vznikla v čase,keď sa začali v parlamente tolerovať zástupcovia neexistujúcich subjektov (v čase volieb).

Naším žolíkom je Igor a osviežením Cola.

Ľudia však umierajú a počet chorých rastie.Chyba politikov ? Kdeže.Chyba voličov a národa.Ono len človiečik plytkého intelektu s falošným diplomom si môže myslieť,že jediný spôsob boja proti zvrhlej správe štátu sú demonštrácie v uliciach,ktoré na základe pandémie de facto zakázal.Protestovať sa dá rôznym spôsobom.Dokonca aj vtedy,keď človek nevytiahne ani päty z domu.Chce to len trošku fantázie a veľa rovnako zmýšľajúcich.

Odniekiaľ spod hriba zaznelo,vraj táto vláda je už len preto lepšia,že ženie pred tvár spravodlivosti mnohé donedávna nedotknuteľné persóny.Nuž,radovať sa nad niečim podobným v čase evidentne nezvládnutej pandémie a tisícok obetí je presne to isté,ako slová útechy pre pozostalých z čias beštiálneho vraždenia niektorých diktátorov, napríklad v štýle

Váš milovaný (brat,otec,syn,mama …) netrpel,lebo pred popravou dostal infarkt ….

Charakter skrytý za slabomyseľné výhovorky “však naším odchodom by sa nič nezmenilo,aj tak by vládli bez nás” najlepšie ilustruje,ako hlboko padne slovenský volič,keď volí z nenávisti,naočkovanej médiami.A nič na tom nemení ani pokrytecké volanie po predčasných voľbách zo strany opozície,ktoré je len prázdnym gestom.Ak by chcel niekto dať naozaj silný odkaz voličovi o nenormálnosti súčasného stavu – verejne by sa postavil pred kamery a napríklad odmietol vykonávať mandát v situácii,kde je

Zbohom,zdravý rozum …

krajina riadená zjavne nespôsobilou osobou,pričom stav ohrozenia vo vzťahu ku zdraviu a životu občanov sa výrazne zhoršuje.

A nedá sa predpokladať zmena k lepšiemu,ak budú pri moci ľudia,ktorí od jej prevzatia neustále zlyhávajú.Treba otvorene poukázať na fakt,že zvládnutie prvej vlny pandémie bolo zásluhou ich predchodcov.A ak by súčasní mocní získali svoje posty skôr,už dávno by sme boli na úrovni Talianska počas jari minulého roka.

Tak ako,budeme sa ďalej prizerať a veriť v zázrak,alebo sa konečne zobudíme a pošleme cirkusantsko-mafiánsky spolok do minulosti ? 

 

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Maryland most

Maryland dostane od vlády po zrútení mosta 60 miliónov dolárov

29.03.2024 08:37

Dvoch robotníkov sa podarilo zachrániť, u ďalších šiestich už úrady potvrdili úmrtie.

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 09:06

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433052x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu