Založ si blog

Sluhovia boľševického politbyra v Bruseli vraždia národy

Stačí pozorne počúvať a dnes sa odhaľuje celá pravda o pozadí členstva Slovenska v EÚ,zločinnej privatizácii či výpredaji podnikov do rúk zahraničných subjektov,a iných udalostiach,ktorým doteraz mnohí nerozumeli a iní nechceli rozumieť.A niektorí (za judášsky groš) slúžili.

Iste,čakať nejaké úprimné vyjadrenia od politika,akým je E.Kukan,nemôžeme čakať.Tak,ako oddane pracoval pre bývalý režim pred rokom 1989 na rôznych vysokých postoch,rovnako oddane slúžil novým pánom po roku 1989.Praktiky sa nemenia,ideológia sa oblečie do slušnejšieho hávu a ciele sú úplne rovnaké.A som presvedčený,že pred rokom 1989 by tento pán spieval ódy na dovoz „geniálnej a jedinečnej“ ruskej vakcíny.A rovnako si viem predstaviť,čo by urobil,ak by niekto verejne a pred ním vyslovil kritický názor.

Potenciálnu obeť ochorenia Covid-19 nemusí zaujímať,či vakcínu od akéhokoľvek výrobcu schválila nejaká pochybná európska agentúra.Jediné,čo by malo chorého zaujímať,je účinnosť vakcíny.

O účinnosti preferovaných vakcín svedčí skutočnosť,že každý výrobca sa snažil akýmkoľvek spôsobom zbaviť zodpovednosti za vedľajšie účinky.Rovnako to svedčí o objektívnosti rozhodovania európskej autority,ktorá ich pustila do obehu aj napriek tomu,že videla snahy koncernov o vylúčenie zodpovednosti.Akej kvality sú vakcíny,ak im neveria ani vlastní producenti ?

Verejného funkcionára má zaujímať jediné – prospech národa,ochrana jeho zdravia a života.V súčasnej situácii (na Slovensku) zaujímajú verejných funkcionárov len ich posty a záujmy.Slúžia vlastnému záujmu a vlastným cieľom,ktoré sú podriadené jedinému záujmu …

Záujmu boľševického politbyra v Bruseli,ktoré nebude váhať obetovať ani milióny životov na jeho presadenie.A pokojne „vyvraždí“ celé národy,ak dosiahne svoj cieľ.Revolucionári,ktorí v mene svojej ideológie vraždili vo Francúzsku na sklonku 18.storočia,alebo v po páde cárskeho Ruska v 20.rokoch minulého storočia,by dnes tancovali od radosti.Ani sa im nesnívalo o možnosti likvidácie protivníka pod rúškom tvrdenia,že mu nemôže byť podaný liek,lebo sa doviezol na káre v nesprávnych farbách …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

Rusko Ukrajina Putin výcvikové stredisko návšteva uarus

Dvaja ruskí vojaci sa priznali ku chladnokrvnej trojnásobnej vražde. Zabili starostku aj ich kolegu

26.04.2024 10:10

Páchatelia v snahe zamaskovať zločin telo poliali horľavinou a potom do domu vhodili granát, ktorého výbuch spôsobil požiar.

Andrej Danko, upratovanie Dúbravky,

Danko upratuje Dúbravku. Zaplatil pokutu tisíc eur a chce ukázať dôkaz o vylomenom zube

26.04.2024 09:26, aktualizované: 09:41

Danko sa zaviazal zametať Dúbravku potom ako v januári zdemoloval semafor a z miesta činu ušiel. Nájsť sa ho podarilo podľa olejovej škrvny.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466079x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu