Založ si blog

USA a NATO – obraz moderného fašizmu vo svete

Počas režimu A.Hitlera v Nemecku bolo bežnou praxou vyhľadávanie nepriateľov a vôbec nezáležalo na tom,či boli skutoční alebo fiktívni.Všemocné gestapo vedelo popraviť každého bez rozdielu a hlavne bez dôkazov.

Dnes máme svet pod drobnohľadom technológií,ktoré začínajú kamerami v uliciach a končia satelitmi,umiestnenými vo vesmíre.Slovné spojenia ako “osobná sloboda” alebo “sloboda prejavu” sa stali frázami v slovniku zabudnutých práv,o ktorých tak kedysi vrieskala západná propaganda a miestne disidentské prostitútky (ktorým najväčšmi smrdela práca,čo sa potvrdilo po roku 1989).

Niet divu,že Američania úplne bežne vraždia svojich údajných nepriateľov po svete.Niet divu,že ich najväčšími nepriateľmi v súčasnosti boli spojenci z minulosti.Či už to platilo na S.Husajna v Iraku,alebo U.bin Ládina v Afganistane.A nepomôžu ani frázy,prečo nie je možné obvinených z vojnových zločinov postaviť pred súd.

Nezakryjú fakt,že by obvinení mohli odkryť svetu,kto ich pri zverstvách podporoval – napríklad pravdu o tom,že technológie na výrobu biologických a chemických zbraní odpredala Iraku v roku 1987 administratíva R.Reagana.

Dnes sa nás snažia pohrobkovia A.Hitlera či V.Quislinga zatiahnuť opätovne do konfliktu s Ruskom.Výdatne im pritom pomáhajú naši domáci kolaboranti,ako napríklad istý eurokomisár,ktorý na facebooku blokuje každého kritika,poukazujúceho na fakt,že ZSSR a súčasné Rusko nie sú to isté.

A tak sa dozvedáme,že sú hrozbou ruské vojská na vlastnom území,a naopak je všetko v poriadku,ak sa po Nemecku pohybujú krvavé čižmy amerického okupanta,ktorý tam straší od konca druhej svetovej vojny.Asi nebude náhoda,že zločinci v americkej uniforme sú vyňatí spod jurisdikcie národnej legislatívy a v prípade zločinu sa sťahujú do USA,kde sa údajne za svoje zločiny zodpovedajú.

Aktuálny vývoj je však pochopiteľný.Krajiny východnej a strednej Európy boli zásluhou domácich zradcov rozvrátené a vykradnuté,a tak sa hľadajú posledné zdroje na záchranu západného komfortu.

V prípade Slovenska je viac než jasné,že sa letisko na Sliači opäť mení na cudziu vojenskú základňu.Potvrdzujú to infantilné vyjadrenia zodpovedných,ktorí čosi šemotia o obnove civilnej prevádzky,ale ich vyjadrenia sú tak dôveryhodné,ako priateľsky natiahnutá tlapa vlka k roztrasenej ovci.

O mnohom svedčí aj tolerancia koaličných partnerov k duševne vyšinutej osobe z Trnavy,permanentne napádajúcej každého,kto sa opováží mať iný názor.Je hanbou,že dokonca aj zahraničné médiá bez obalu hovoria o daňovom podvodníkovi v našej vláde.Je však zjavné,ak ide niekomu o moc,nemá kožu na tvári.Čo dokonale platí o členoch vládnej koalície.

Ak nás domáci kolaboranti zatiahnu do vojny s Ruskom,mám návrh – postavme ich do prvej línie,bez zbraní,ale s rodinami.Nech si vychutnajú vlastnú dobrotu.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9465734x
Priemerná čítanosť článkov: 3871x

Autor blogu