Založ si blog

Vláda s charakterom a vôňou podpapiernikov

Kedysi koloval vtip,ako reagoval otec na vstup syna do strany – synku,radšej si mal stúpiť do niečoho iného … dnes by platil na súčasnú koalíciu.

Pretože tá smrdí horšie,ako povestné kravince či známe podpapierniky.Posledná tlačovka potvrdila,že sa nič nezmenilo a premiérom je naďalej rovnaký chrapúň,ako pred koaličnou krízou,len sa maskuje pod ministerským habitom.Priam komicky vyznela správa z médií o zasadnutí vlády či koalície,alebo skôr cirkusu,kde minister (teda premiér v habite ministra) vetoval všetko,čo a kto navrhol.Nuž,pomsta je sladká a najviac si ju vedia vychutnať duševní maloroľníci a slabosi.

A konečne padol návrh kandidáta na šéfa tajnej služby.Rodina zasadla a predložila prezidentke návrh.Treba už len počkať,čí kmotor sa zhostí tej cti,viesť tajnú službu,ktorá je svojou krátkou históriou pošpinená celkom verejne.

Kamoš Julo sa zasmial pri konštatovaní,že sme sa vrátili do 90.rokov,len v prevrátenom garde – predtým slúžili rodiny z celého Slovenska tajnej službe a teraz bude tajná služba slúžiť – rodine.

Akosi som sa nevedel na jeho výroku pobaviť.Výsmech v podobe údajnej “rekonštrukcie” vlády,ktorá je len ďalším podvodom na voličoch,už nerozosmeje asi nikoho.

Médiá sú plné vraždy gréckeho novinára.Vláda,ktorá svojou neschopnosťou zabila tisíce obyvateľov Slovenska,nezaujíma skoro nikoho.Politické špičky sa ukľudnili pretretím nápisu na krvavej búde,kde zasadajú a sú spokojné s udržaním svojich miest v chlievoch.Niet nad dobrú žranicu,ktorú zaplatia iní.

Máme vládu s charakterom a vôňou lajna,a sme spokojní s tým,že možno bude referendum … 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Tunde Onakoya

Nigérijský šachista prekonal rekord, na Times Square hral šach cez 58 hodín

20.04.2024 17:26

Tunde Onakoya dúfa, že sa mu vďaka tomuto výkonu podarí zhromaždiť milión dolárov na podporu vzdelávania detí v Afrike.

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9458318x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu