Založ si blog

Osobnosti bez chrbtovej kosti

Slovenský politik nemá tvár,ani chrbtovú kosť

Premiér sa správa ako vyšitý boľševik,keď chce držať politickú líniu.Prezidentka … tak tam je naozaj škoda plytvať slovami.Jej postoj k “obrannej” zmluve s USA je vrcholom pokrytectva – osobného i politického.

O nič lepšie nie je na tom ani opozícia.Ak by naozaj pokladala zmluvu za hanebnú a odporujúcu ústavným zákonom,neplytvala by časom na prípravu referenda,ale by priamo využila zákonné prostriedky (napríklad v trestno-právnej rovine).Zrejme majú maslo na hlave všetci a tak môžu len viesť prázdne reči (však nič nerobia inak od prevratu)

Keď nejde o život,ide OLAJNO …

Smiech nás rýchlo prejde.Len si pripomeňme,že svojho času HejSlováci masírovali národ,že nechcú okupáciu cudzími vojskami (teda Sovietov),nechcú sa podriaďovať rozhodnutiam Prahy (chcú samostatnosť) a želajú si spoluprácu všetkých …

A skončilo to prípravou cudzej vojenskej prítomnosti na Slovensku,podriadením sa Bruselu (centru pripravujúcemu a realizujúcemu plány na európsku federáciu),a spoluprácou pre všetkých (ktorí sa nechajú zbedačiť a okradnúť ).

Ostáva otázka – koľko za to dostali ? A konštatovanie – vždy podporovali aktuálnu moc a proti ničomu nebojovali (ak im nezaplatili)

Kto dnes kolaboruje s Američanmi,kolaboroval včera so Sovietmi (a štátostranou) a predvčerom s nacistami.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457290x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu