Založ si blog

Covid – fašizmus náš každodenný

Pravidelné očkovanie v polročnom intervale mi pripomína lotériu,kde účastník dáva ako vklad svoj život.A možno „vyhrá“ ďalších šesť mesiacov života.

Optimalizácia siete zdravotníckych zariadení nie je ničím iným,len zúfalým pokusom politicky chránených podvodníkov o zachovanie príjmov po tridsiatich rokoch rozkrádania štátu a nivočenia národa tzv.šetrením – samozrejme,vždy na úkor národa.Pretože válov privilegovaného prasaťa musí byť vždy plný.V roku 1989 mal občan k dispozícii pohotovostnú službu lekára do pár kilometrov.Dnes majú občania podobnú službu dostupnú v desiatkach kilometrov (napríklad v prípade zubára chodia na pohotovsť z Krupiny … do Banskej Bystrice).A radšej nespomínajme odborné ambulancie,tam sa chodí po polovici Slovenska.Bežným javom je odmietanie pacientov.

Očkovaní proti neočkovaným … vydieranie národa ?

Mediálne hyeny štvú národ.V koho záujme ? Očkovanie je vecou rozhodnutia odborníka,poznajúceho zdravotný stav pacienta.Opakované očkovanie v krátkych intervaloch však vyvoláva podozrenie.A sotva niekto uverí,že je bezpečné.

Ochorenie sa má liečiť.Hľadá vôbec niekto trvalú formu riešenia pandémie ? A prečo je cieľom mediálnej štvanice každý,kto má íný názor ? Alebo nastala doba vládnutia korporátneho fašizmu ?

Ľudia umierajú v dôsledku pandémie … fašisti hovoria,že by žili,ak by konali zodpovedne a nechali sa pravidelne očkovať.Očkovanie je spása a sloboda národa … čo dosť nedáva logiku,keď si uvedomíme,že očkovanie podstupuje každý na vlastné riziko !!! Prečo,keď je spásonosné – vari mu neveria tí,čo ho tak vehementne propagujú a vynucujú rôznymi opatreniami ???!

Vzduchom let cynický vtip – bez ohľadu na vek a pohlavie budeš opichaný až do skonu … vlastnou vládou.Ale je to vôbec naša vláda ? Komu slúžia „naše“ vlády ?

Je po dvanástej.Zamyslime sa konečne – generácie 70. a 80.rokov boli okradnuté o budúcnosť politickými podvodníkmi,ktorí údajne protestovali proti diktatúre pred rokom 1989.Ďalšie generácie sú okrádané v mene boja proti … všetkému možnému i nemožnému.Sme otroci cudzieho záujmu a nevadí nám to ? Ako hlboko ešte klesneme ?

Do roku 1990 mali nezodpovedné vlády prebytkové rozpočty,hoci plytvali financiami,vyrábali na sklad,nešetrili na zaistení základných potrieb národa.Po roku 1990 sa kopia dlhy,okliešťujú služby obyvateľstvu,a stále sme len v dlhu ? Alebo je to úplne inak …

A v skutočnosti len malá skupina zlodejov kradne … a nemá žiadne medze ?

Niekto sa správa ako sedliak,ktorý päť dní odúčal koňa žrať a bolo by sa mu to podarilo,lenže kôň na šiesty deň – zdochol.Akurát nie sme kone … a máme skúsenosti z minulosti,ako to dopadne,keď niekoho zdierajú až na kožu.

Zodpovednosť ? Áno.Buďme zodpovední sami voči sebe a zbavme sa tých,ktorí slúžia len sami sebe !

Naším problémom nie je Covid,ale sú ním ľudia,ktorí zneužívajú Covid pre dosiahnutie vlastných cieľov,bez ohľadu na počet obetí ! Spýtajte sa ich,prečo uprednostnili dovolenky v zahraničí a otvorené hranice,keď čakali ďalšiu vlnu pandémie ? Opýtajte sa ich,prečo dali a dávajú cudzím viac,než vlastným ….

A pripomeňte si tých,ktorí volali po ochrane záujmov národa už v čase,keď nás za národ nikto ani nepokladal …. Mor ho …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Si Ťin-pching

Čínsky prezident Si Ťin-pching pricestuje 8. mája na štátnu návštevu Maďarska

29.04.2024 14:49

Čínska hlava štátu bude rokovať so Sulyokom a Orbánom o bilaterálnych politických, ekonomických a medzinárodných otázkach.

Petr Pavel

Český prezident Pavel podpísal partnerstvá pre páry rovnakého pohlavia

29.04.2024 14:29

Pri osvojovaní detí sa na nich budú vzťahovať isté obmedzenia.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9471254x
Priemerná čítanosť článkov: 3874x

Autor blogu