Založ si blog

P. Čaputová, nebudem Vás voliť a hanbiť sa pred svojou rodinou ! !!

Mal som pocit, že Z.Čaputová má v sebe zmysel pre realitu a musím priznať – mýlil som sa. A zrejme naozaj nechápe podstatu prezidentského mandátu a všetkého, čo z toho vyplýva … takže môžem termín prezidentských volieb vyškrtnúť z kalendára …

Kandidáta, ktorý pokladá A.Kisku za najlepšieho doterajšieho prezidenta Slovenska, jednoducho nebudem voliť. Nebudem, pretože po priebehu mandátu, obsadeného A.Kiskom, pokladám podobné tvrdenie za absurdné. A to sa snažím kontrolovať a vyjadriť slušne. Ale nech si p.Čaputová nemyslí, že zmena (nielen) môjho postoja voči jej kandidatúre je náhodná … nie je.

Ak sa dnes cítime pobúrení, že máme v podstate nefunkčný ústavný súd (mimochodom, dnes to dokonale vyhovuje všetkým kandidátom na post prezidenta), tak o niečo podobné sa svojho času sa postaral aj Kiska. Najprv sa odvolával na všetko možné, dokonca sa obrátil aj na benátsku komisiu (čo už tá má spoločné so Slovenskom ?), a keď nečakane prišlo iné stanovisko – aj tak hľadal možnosti, ako menovanie sudcov ústavného súdu – odložiť. Koná tak zodpovedný ústavný činiteľ ?

A poďme ďalej, alebo skôr späť … financovanie kampane a jej priebeh. Zákon jasne určuje, kedy môžu kandidáti s kampaňou začať a aký balík financií môžu na tieto účely využiť. Dnes je už jasné, že pre súčasného prezidenta platilo každé pravidlo len tak, ako mu vyhovovalo. Preto vznikol aj problém s DPH, rozprávkou o propagácii firmy (formou prezidentskej kampane ???), či inými výhovorkami … alebo účelovými klamstvami a hľadaním tých zlých ľudí, ktorí mu robia zle, zle, zle a stále len zle …

Každý ľudský život je hoden ochrany … sa kdesi hovorí. Každý zločin má byť spravodlivo potrestaný … neexistuje nič zákernejšie, ako vražda ….

Brutálne zavraždili dvoch mladých ľudí, novinára a jeho snúbenicu. A čo urobil najlepší slovenský prezident (podľa Z.Čaputovej) ? Pokojne dokončil dovolenku a lyžovačku ?!!

Najlepší slovenský prezident (podľa Z.Čaputovej) symbolizoval také kvality, že jeho oficiálne zahraničné návštevy by nepokryli ani prsty jednej ruky. A ak sa nemýlim, tak oficiálne bol pozvaný a prijatý len ukrajinským samozvancom, oligarchom a idolom banderovcov – P.Porošenkom. Dokázala by sa p.Čaputová pozrieť do očí potomkom obetí zločinov banderovcov na východnom Slovensku, alebo v Poľsku ?

A.Kiska dokázal rozdeliť slovenskú spoločnosť, ako nikto pred ním. Každý, kto sa zamyslí nad sporom o pozemok vo Veľkom Slavkove, vyjadreniami sudcu Radačovského, nemôže ani náhodou hovoriť o najlepšom prezidentovi Slovenska. Skôr sa musí zamyslieť nad tým, prečo sa môže stať prezidentom hocikto, ak má peniaze … prečo povinné orgány nekonajú, keď sú rôzne porušenia zákona (napríklad s volebnou kampaňou) jasne viditeľné a zodpovední sú povinní konať zo zákona …

Ľutujem, p.Čaputová. Pár dní späť som napísal, že vás budem voliť aj napriek tomu, že s 99% vašich názorov nesúhlasím. Dnes nesúhlasím so 100% Vašich názorov, a určite nebudem voliť niekoho, kto obdivuje A.Kisku, pokladá ho za najlepšieho prezidenta Slovenska … nechcem sa hanbiť pred svojou rodinou !

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466929x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu