Založ si blog

Vážení chrapúni na kamiónoch – dosť ! !!

Skúšali sme už všetko – od upozornení majiteľov prepravných firiem, cez montáž spomaľovačov po informačné tabule s aktuálnou rýchlosťou a varovným blikaním – a nič nepomáha.

Stále sa chováte arogantne, veselo ignorujete všetky predpisy a obmedzenia. Po obciach jazdíte v ranných hodinách rýchlosťami, ktoré sa ani zďaleka nepodobajú prikázanej päťdesiatke. Tak, ako dnes jeden chrapúň z dopravnej firmy niekde v Čadci (viac ako symbol mesta som nestihol), ktorý ma v obci Terany bezmála vytlačil z cesty pri predbiehaní a vytrvalo na mňa blikal. Ja som mal na rýchlomeri povolenú päťdesiatku, on – minimálne o dvadsať viac.

Ako sa do hory zavolá, tak sa aj ozve. Najvyššou hodnotou je ľudský život. Keďže pre vás je zjavne bezcenný, alebo menejcenný, než vaše obchodné záujmy, prispôsobíme sa. Budeme sa chovať úplne rovnako bezohľadne, ako sa dnes chováte vy – začneme posielať videá s vašimi „profesionálnymi“ kúskami priamo na príslušné policajné oddelenia a žiadať, aby zjednali nápravu.

Prečo by nás malo trápiť, že odobratím vodičského preukazu stratíte aj prácu a obživu pre rodinu, keď vy pokojne ohrozujete naše životy a zdravie ? Prečo by nás malo trápiť, že splácate veľké pôžičky na svoje autá ? Prečo by nás vôbec malo zaujímať, aké pocity budete mať vy ?

Naše životy a zdravie, ako aj životy a zdravie našich blízkych sú pre nás oveľa cennejšie, ako vaše podnikateľské záujmy.

 

Zasiali ste vietor, budete žať búrku ….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

trieda, vyučovanie, učiteľ, stredná škola, užitočná,

Čaputová: Učitelia napĺňajú svoje poslanie napriek ich podmienkam

28.03.2024 15:11

Prezidentka sa pedagógom prihovorila pri príležitosti Dňa učiteľov.

machaj

SNS vyzýva riaditeľa RTVS Machaja, aby sa vyjadril k svojmu majetkovému priznaniu

28.03.2024 15:05

Národniari zároveň oznámili, že sa v tejto súvislosti obrátia na príslušný výbor Národnej rady SR.

žena, nemocnica, lôžko, pacient, tehotná, tehotenstvo, gravidita, pankreas, cukrovka

Fatálne zlyhanie v pražskej nemocnici. Žene urobili potrat pri kontrole, splietli si pacientky

28.03.2024 14:52

V pražskej Fakultnej nemocnici na Bulovke došlo k obrovskému omylu.

Mahmúd Abbás

Palestínska samospráva má novú vládu

28.03.2024 14:51

Jej predsedom bude dlhoročný poradca prezidenta Muhammad Mustafá.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432090x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu