Založ si blog

Riešenie ? Likvidácia amerických základní a odsun amerických vojsk z Európy

Kam vkročila noha amerického vojaka, vždy tam ostala … nedovoľme, aby americkí okupanti nahradili sovietskych, nedovoľme, aby osudy sveta riadila krajina, ktorá do poslednej možnej chvíle chránila nacistických zločincov … nedovoľme, aby osudy našich detí riadili neandertálci, ktorí ani nevedia, kde vlastne žijú

Definícia slovného spojenia “ slobodné a demokratické voľby “ by mohla znieť takto – voľby, v ktorých zvíťazia nominanti s podporou Berlína, Londýna, Paríža a Bieleho domu … bez ohľadu na to, v ktorej krajine sa voľby konajú. Ak dopadnú inak, a víťazom je niekto iný – voľby boli určite manipulované a výsledky falšované. Mimochodom … tieto tvrdenia prichádzajú z krajiny, kde je pomocou zákona prikutý volič na reťaz, a ak volí nesprávne, má kurátora, ktorý jeho “ omyl “ môže napraviť – bez ohľadu na jeho názor.

Proste, taká zvláštnejšia predstava o slobode a demokracii. Alebo skôr diktatúra, skrytá za tieto honosné slová. Napokon, vydieranie a nasledujúce násilie, vraždy politických oponentov, organizovanie krvavých prevratov … to všetko sprevádza “ civilizovanú “ povojnovú politiku od konca 2.svetovej vojny. S obľubou sa hovorí – my nie, keby nie Sovieti (dnes Rusi a zajtra zase niekto iný), tak my by sme sa nestarali. Nuž … Rusko sa od rozpadu ZSSR nestaralo, a besný pes sa odtrhol z reťaze. Nič to lepšie nedokazuje, ako verejná podpora senátora McCaina, ktorý seba a ostatných vrahov z Vietnamu pokladá za hrdinov, lebo boli – v zajatí. Pre svet by asi bolo lepšie, ak by v ňom aj navždy ostali, pretože sotva sa otriasli, už zase rinčia zbraňami a hľadajú nepriateľa.

Ak chceme pokoj vo svete, minimálne na starom kontinente, musíme z neho vyhnať Američanov a zlikvidovať ich vojenské základne. Nemajú tu čo robiť, nech ich živí vlastná vláda a národ. Nezabúdajme, že súčasná vlna tzv. arabského terorizmu je práve následkom ich politiky. A vieme, že im i de o všetko, len nie o demokraciu a slobodu. Ak by naozaj bolo pravdou, čo hlásajú – nebola by jedným z najvernejších spojencov Saudská Arábia, najkrutejší diktátorský režim v regióne

Nestarajme sa do iných, a nebudú sa oni starať do nás. Nedovoľme, aby si niekto zneužívaním našej minulosti vybavoval účty so svojimi konkurentmi. Vojenské cvičenie členských krajín NATO na Ukrajine je špinavou provokáciou, pochádzajúcou z čias studenej vojny. Priam komicky vyznievajú pokrytecké vyhlásenia, žiadajúce Rusko, aby stiahlo vojská, dislokované na – vlastnom území. Lenže komicky vyznievajú len dovtedy, pokiaľ sa človek nezamyslí … potom si uvedomí, že je to vlastne neuveriteľná bezočivosť. Bezočivosť, ktorá by nás mala varovať, že niečo nie je v poriadku. Pretože tento druh politiky bol kedysi príznačný pre režim A.Hitlera v Nemecku. A nakoniec to skončilo tým, že sa prelievala krv len preto, aby sa Nemecko necítilo ohrozené … hoci aj tým, že niekto v jeho susedstve dýcha.

V pätolízačskom denníku SME konštatovali, že slovenský postoj voči imigrantom – je trápny a je prejavom zbabelosti. Naozaj ? Vari Slovensko vyvolalo konflikty v krajinách, odkiaľ imigranti prichádzajú ? Vari Slovensko zničilo prirodzenú bariéru, ktorou bola kedysi Líbya ?

Kto si kašu navaril, nech si ju aj zje. Nech nesie následky za to, čo spôsobil. Však v bežnom živote je normálne, že ľudia nesú zodpovednosť za svoje skutky, nie ? Keď budú platiť národy veľmocí, možno prinútia svoje vlády, aby nezasahovali do života iných.

_________________________________

Solidarita ? Súcit ? Áno, na Slovensku máme veľa ľudí, ktorí potrebujú našu solidaritu a súcit. A pokiaľ nie sú vyriešené ich problémy, nesmie sa riešiť nič iné, a už vôbec nie problémy ľudí, ktorí v tejto krajine neplatia dane, nežijú a pokladajú ju len za vhodné pastvisko na istý čas. Pokiaľ nie je vyriešená chudoba na Slovensku, problémy nezamestnaných, dôchodcov, zdravotne postihnutých … je bezočivosťou plytvať peniazmi na cudzích. Slovák musí mať na Slovensku, u slovenskej vlády – absolútnu prednosť. A čo si o tom myslia vojnoví štváči a zločinci v Berlíne, Bruseli, Londýne, Paríži či Bielom dome – to nás nemusí zaujímať.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9455143x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu