Založ si blog

Koho Brusel vo vašom mene podporuje ? Vrahov a banditov

Je ráno, 2.mája 2014. Nikto v Odese ešte netuší, aká tragédia otrasie nielen mestom, ale aj celou Ukrajinou, nie však medzinárodným spoločenstvom. To najprv zarazene mlčí, potom hľadá výhovorky a nakoniec sa tvári, akoby udalosti v Odese boli bežným denným folklórom … na konci udalostí budú desiatky mŕtvych, množstvo zranených a množstvo otázok – ktoré nemá nikto záujem zodpovedať.

Radikáli, podporujúci nové kyjevské vedenie, dosadené krvavými udalosťami na Majdane, sa schádzajú v meste Odesa, počas spomienky na padlých hrdinov v druhej svetovej vojne. Netaja sa tým, že sú pripravení účtovať s oponentmi Kyjeva, tzv. proruskými aktivistami. Začínajú prvé zrážky, bitky na ulici a proruskí aktivisti vidia, že nemajú šancu, aby sa ubránili rozvášneným fanatikom, a rovnako ani polícia nejaví záujem zasiahnuť, a len sa nemo prizerá. Radikáli najprv podpália tábor protivládnych demonštrantov, a tí sa v zúfalstve rozhodnú vyhľadať úkryt v budove miestneho Domu odborových zväzov. Netušia, že na streche budovy sú už pripravené ďalšie skupiny útočníkov.

Čoskoro sa z domu, ktorí si zvolili za úkryt, ozývajú zúfalé výkriky a z niektorých okien začínajú šľahať plamene. Polícia sa naďalej prizerá, miestny šéf pokojne diskutuje s radikálmi na ulici, a nijako nejaví záujem zasiahnuť. Výkriky čoskoro utíchnu, privolaní hasiči uhasia horiace plamene, a keď konečne do budovy vojde polícia, všetkým sa naskytne príšerný pohľad. Rozbité okné, čiastočne obhorené steny, chodby a schodištia budovy lemované mŕtvymi telami tých, čo tu hľadali útočisko. Mŕtvoly mnohých sú čiastočne obhorené, nie zhorené, ako pôvodne tvrdili médiá. Neskôr vychádza najavo, že radikáli chytali utečencov, obliali im hlavy a ruky horľavou zmesou a zapálili. Ak chytili náhodou nejakú ženu, najprv ju mučili, znásilnili a nakoniec upálili zaživa.

Výsledkom vyčíňania banderovských bánd je štyridsaťšesť mŕtvych a vyše dvesto zranených. Niektoré zdroje uvádzajú menej mŕtvych a viac zranených, ale to nie je podstatné. Podstatné je niečo iné – napriek oficiálnym vyjadreniam Kyjev nejaví záujem o vyšetrenie udalostí a potrestanie vinníkov. Rovnako aj z Bruselu, ktorý podporuje prevratom dosadenú vládu, zaznievajú len prázdne slová a výhovorky.

17.júla 2014 dochádza k zostreleniu malajzijského lietadla na Ukrajinou.  Bilancia je tragická – 298 mŕtvych, neprežil nikto. Svetom sa ozývajú pobúrené reakcie, a hoci sa vyšetrovanie tragédie ešte ani nezačalo, Brusel a Biely dom majú vo veci jasne – vinníkmi sú protivládny povstalci, podporovaní Ruskom. Krajiny, odkiaľ pochádzali obete, žiadajú zriadenie medzinárodnej komisie, ktorá by prípad riadne vyšetrila. Na účasti pri vyšetrovaní má záujem aj Rusko, ale hoci ho obviňujú, je odmietnuté. A rovnako aj – Malajzia … prečo ?

Bolo prisľúbené, že priebežné výsledky vyšetrovania sa budú pravidelne zverejňovať. Realitou však bolo oznámenie o utajení výsledkov, a to sotva po niekoľkých týždňoch. Prečo ? Neustále však padali prehlásenia o vine povstalcov, pričom dôkazy nikto doteraz nepredložil. Rusko navrhlo rekonštrukciu havárie, ktorú okamžite “ bojovníci spravodlivosti “ odmietli. Prečo ?

Odpoveď je jednoduchá – nejde o objektívne vyšetrenie udalostí, ale vypracovanie správ v súlade so záujmami Berlína, Bruselu a Bieleho domu. Ide o prednesenie správy, ktorá bude slúžiť len na manipuláciu verejnej mienky proti Rusku. Nejde o spravodlivosť, ide o politické záujmy. V mene týchto záujmov pripravili zástupcovia pozostalých žaloby, ktoré chcú podať na americkom súde, hoci ten nie je oprávnený konať … nič lepšie nesvedčí o skutočných cieľoch údajných bojovníkov za spravodlivosť a potrestanie vinníkov.

Svet je pobúrený bezmála tristo obeťami zostrelenia lietadla, ale tvrdošijne mlčí v otázke obetí krviprelievania v Odese. Prečo ? Preto, lebo by musel priznať, že Brusel, Berlín a Biely dom podporujú – fašizmus na Ukrajine. Hnedý mor, ktorý stál životy desiatky miliónov ľudí … A kto podporuje fašizmus – je sám fašista. A kto podporuje fašistov na Ukrajine ? Ľudia, ktorí pobúrene žiadajú potrestanie Ruska za to, že podalo pomocnú ruku Krymu, ktorý o pomoc a podporu otvorene požiadal. Kto najviac kritizuje Rusko ? Ľudia, ktorí bez škrupulí podpísali zákony na diskrimináciu menšín vo vlastných krajinách.

Koho teda podporuje Brusel v našom mene ? Banditov, vrahov a fašistov. Ľudí, ktorí nepohli prstom, aby vyšetrili udalosti v Odese, hoci to bolo ich povinnosťou. Ľudí, ktorí sa prizerali na vraždenie v Odese a nezasiahli, hoci to bolo ich povinnosťou. Ľudí, ktorí žiadajú dôsledné kontroly ruských humanitárnych konvojov, či sa v nich nenachádza vojenský materiál, pričom ho sami Ukrajine – predávajú.

Viete, ako týchto ľudí volali naši rodičia a prarodičia ? Gestapácke svine … a ak raz budete premýšľať nad tým, prečo vznikli odsudzované Benešove dekréty, spomeňte si aj na nemeckú kolónu v Československu, či dnešnú americkú na Ukrajine. Spomeňte si na ich obete, spomeňte si na zničené majetky, vypálené obchody, zbitých či zavraždených ľudí, ktorí otvorene poukazovali na špinavé a nebezpečné praktiky “ sudeťákov „.

Pretože aj vtedy vznikol požiar cvičením a vyzbrojovaním extrémistov, a vieme dobre, kam to viedlo.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Abrams, Ukrajina

Americké tanky Abrams nestačia na ruské drony, Ukrajina ich stiahla z boja

26.04.2024 07:37

Ukrajina už prišla o päť tankov Abrams M1A1.

France Macron

ONLINE: Európa poslala Kyjevu miliardy, dieru po USA to nezacelilo. Grécko nedá Ukrajine svoje Patrioty

26.04.2024 06:25, aktualizované: 08:42

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9465999x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu