Založ si blog

Dokedy ? Neviem . .. ale vy určite nikdy ! !!

Papagáji sa tešia na chvíľu, kedy sa mi vybijú baterky a prestanem písať. Vlastne by som sa im mal poďakovať, lebo ma týmto postojom radia zrejme vedľa toho nesmrteľného, ktorému sa klaňajú v svätostánkoch, a ktorého myšlienky tiež rešpektujú, hoci – iba v svätostánkoch. No smola, ako pozerám, tak pozerám – dlane klincami prebité nemám, takže isté je, že raz písať prestanem … možno za týždeň, možno o mesiac, možno o rok … možno o tridsať rokov … teda, to by bola pre nich riadna pohroma, asi …

Či mi slúžia baterky a ako dlho budú ? Neviem … isté je, že tie ich baterky mali reklamovať už po založení do prevádzky. Pretože sotva stačia na to, aby opisovali názory iných, oháňali sa myšlienkami iných a odvolávali sa na myšlienky iných. Ale pustiť do sveta vlastný postoj, jasne sa vyjadriť k tomu, čo sa nás týka a ovplyvňuje naše životy ? Na to už im akosi energia nestačí, a s obľubou sa vyhovárajú, že oni písať nepotrebujú.

Ak teda nepotrebujú písať, prečo plodia denne stovky príspevkov k názorom iných ? Trpia vari nejakým rozpoltením osobnosti ? Ak majú tie svoje baterky tak skvele udržiavané, prečo sú ich názory na jedno kopyto ? Prečo hovoria o Rusku pri téme vojny, potravín, školstva, športu, cirkvi a ešte neviem čoho ? Prečo ku každej téme šermujú len dvoma výrazmi – komunizmus a boľševici ? Niekto tvrdí, že vraj už nie som taký ostrý, ako som bol na začiatku. No, kto chce kam, pomôžme mu tam.

Takže, vážení páni (ojedinele aj dámy}, pri každej téme spomínate boľševikov a komunizmus preto, lebo ste takí sprostí, že na viac sa nezmôžete !!! Len na opakovanie otrepanej témy, ktorá vám náhodou utkvela niekde v pamäti, a zúfalo sa drží posledných zbytkov buniek …

Ak niečo ľutujem zo svojej minulosti pred rokom 1989, tak najviac to, že som nebol členom KSČ. Pretože pri pohľade na príspevky niektorých diskutérov ( o ktorých som si stopercentne istý, že boli hrdými nástenkármi svetlých zajtrajškov, či oddanými spolupracovníkmi strany a jej obuškov) prichádzam na to, o akú zábavu som vlastne prišiel. Zažil by som kabaret, najlacnejší na svete, pretože by stačilo zaplatiť stranícku známku a možno sa učesať na “ dekel „.

Až dnes naplno chápem, prečo sa v našej krajine tých čias nejako veľmi nevenovali robotike. Prečo by to robili, keď už vtedy mali svojich verných a oddaných Frankensteinov, ktorí by boli tlieskali až do opadnutia posledného franforca svojho tela – v hrobe. Dnes naplno chápem, prečo sa tak “ strana roduverná “ ľahko zmierila so zmenou spoločenského systému – však už všetci museli byť unavení z pohľadu na tie zástupy obsmŕdačov, ktoré verili vo svoju kariéru, založenú na “ správnych “ postojoch k spoločnosti, strane a vláde.

Dokedy teda budem písať ? Dovtedy, pokiaľ budem môcť, čo bude rozhodne dlhšie, než budú diskutovať prezlečení pohrobkovia štátostrany, pseudodemokrati, ktorí sa hádžu v kostole na kolená, hoci pred ním ešte tlie v prachu ich odhodená stranícka knižka. Dovtedy, kým ľudia nepochopia, že krajinu si majú viesť sami, že sú toho schopní a nepotrebujú na to ani pobehajov z Bruselu, ani ich falošné a nekryté peniaze, ani pochybných investorov … kým nepochopia, že vo vlastnej krajine majú toľko práce, že nezamestnanosť je vlastne absurdným prepychom, ktorí vyvolali práve ľudia, sediaci desaťročia vo vysokých funkciách, aby mohli národ vydierať – poslúchaj, lebo prídeš o prácu.

Však, ako môžeme mať tisíce nezamestnaných cestárov, keď tisíce kilometrov našich ciest sú v dezolátnom stave ? Ako môžeme mať desaťtisíce nezamestnaných poľnohospodárov, keď musíme potraviny – dovážať ? Ako môžeme rušiť nemocnice, keď je nedostatok lôžok ?

A ako môže prosperovať štát, keď ho vedú ľudia, plánujúci straty ?

Sú desaťtisíce tém, ktoré by nás mali zaujímať … problémov, ktoré by nás mali trápiť … určite sa mi raz vybijú baterky, ale nie preto, že nebudem mať o čom písať, ale preto, že už nebudem vládať písať …

A prečo otvorene píšem niektorým “ ľuďom „, aby nechodili pod moje blogy ? Pretože ich nezaujímajú problémy, nechcú ich riešiť, chcú len ďalej budovať bruselskú potemkinovu dedinu, bez ohľadu na to, ako sa v nej cítia ľudia, pretože práve oni sú …

PLESNIVÍ BOĽŠEVICI, KTORÍ V ŽIVOTE NEDOKÁZALI NIČ … OKREM NENÁVISTI A POSLUHOVANIA

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9460603x
Priemerná čítanosť článkov: 3869x

Autor blogu