Založ si blog

Normálne Slovensko ? Na to stačí veľmi málo . ..

Na rozdiel od transformovaných pohrobkov éry minulej, kde sa hrali na budovateľov socializmu a dnes rovnako oddane budujú európsku, neokomunistickú diktatúru, som presvedčený, že na uvedenie statusu Slovenska do kategórie normálnych krajín stačí veľmi málo …

V podstate stačí pochopenie jedinej myšlienky – poslanci a členovia vlády sú zamestnancami národa, ktorý ich živí a sú teda povinní konať v jeho najlepšom záujme, hovoriť pravdu, neporušovať zákony a v každom ohľade stavať na prvé miesto – štátny a národný záujem. Na pochopenie tejto myšlienky nie je potrebný žiadny diplom ani titul – stačí prirodzený intelekt, čo nanešťastie mnohým nositeľom titulov chýba … asi preto nejeden z nich bol odkázaný pri získaní akademického titulu na plagiátorstvo, alebo dôsledné ukrytie diplomovej práce … aby národ náhodou nezistil, že jeho titul na korupčnom základe stojí … pretože, ak niekto uzná ukradnutú diplomovku, alebo paškvil, ktorý by urážal aj absolventa osobitnej školy, môže byť len skorumpovaný, alebo – duševne chorý.

S prvou myšlienkou súvisí aj iná … áno, môže byť pravdou, že ak by voľby mohli niečo zmeniť, už by ich dávno zakázali, alebo by vytvorili panský volebný systém, kde by pán/feudál hlasoval sám v mene pospolitého ľudu, aby sa ten náhodou nepomýlil a nevolil – nesprávne. Niečo na spôsob niekdajšej spomienky na seriál Čierna zmija, kde pán povedal počas svojich raňajok … počet obyvateľov šesťdesiattisíc, volebné právo – dvaja … no dnes je iná doba, ľudia majú predsa len širšie možnosti poznania, akým smerom sa môže život uberať, a tak im stačí pochopiť jediné – ak systém nefunguje, treba ho zmeniť. Ak ho nevedia zmeniť tí, ktorých tým poveril ľud, treba ich vymeniť. A ak to stále nevedie k úspechu, musí namiesto poverených zástupcov urobiť zmenu – ľud. Však to platí zo svojho vrecka, nie ?

Chceme normálne Slovensko ? Nič ťažké, stačí trocha odvahy, okorenenej chuťou urobiť nielen niečo pre seba, ale aj pre ostatných …

V prvom rade treba zbaviť Slovensko parazitov, alebo presnejšie, aby to niekto neprekrútil – privandrovalcov, ktorí sa sem chodia za naše peniaze hrať na investorov. Pracovné miesta vytvorili za naše peniaze, takže vlastne nevytvorili nič … dane platia minimálne, alebo žiadne – takže nie sú prínosom ani pre štát.

Keďže sa ich chceme zbaviť, najprv sa treba zbaviť tých, ktorí týchto podvodníkov a špekulantov chránia – teda únie a jej slovenských prisluhovačov. Pokiaľ môžu riadiť taký obrovský kolos ľudia s pochybnou minulosťou, nemáme tam čo robiť. Ak títo ľudia nám chcú vnucovať pravidlá, hoci sami ich s radosťou podľa potreby obchádzajú, nie je nad čím rozmýšľať. Pretože ak nám nevadí minulosť Junckera a jeho primitívne reči, pokojne môžeme na čelo slovenskej vlády postaviť aj uväznených mafiánov či rôznych “ veľkopodnikateľov “ … nie ? Však zločinec ako zločinec … nevadí cudzí, prečo by mal vadiť náš ?

Slovensko je skoro normálna krajina, vlastne normálnou prestalo byť vstupom do pochybných organizácií ako únia či NATO, a zverením moci do rúk prisluhovačov týchto pochybných spolkov. Je teda také náročné, aby z hodnotenia Slovenska vypadlo slovo – skoro ? Vôbec nie … stačí chcieť. Stačí dať moc do rúk ľuďom, pre ktorých nie sú slová ako morálka, národný záujem, Slováci … len slovami, na ceste k moci.

A mimochodom … kto zneužije deti na propagáciu týchto pochybných spolkov, alebo si robí predvolebnú kampaň za štátne peniaze, či organizuje kampaň na Slovensku, hoci by mal pracovať stovky kilometrov od tejto krajiny v jej prospech … tomu moc a verejné peniaze do rúk nepatria. Ak neviete prečo, skúste ísť v pondelok do práce a povedať šéfovi, že idete pracovať na projekte niekoho iného, ale po výplatu si prídete načas … uvidíte, čo vám povie.

Slovensko patrí slovenskému národu, bez ohľadu na to, či patrí k Slovákom, alebo nejakej národnostnej menšine … kto nestavia Slovensko nad všetko ostatné, nechce normálne Slovensko …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

KDH namieta zmenu rozhodnutia o nemocnici Rázsochy, chce odvolať Dolinkovú

26.04.2024 16:34

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Najvyšší súd NS

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466600x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu