Založ si blog

Krvavé znamenie pokryteckej doby

Niečo poriadne smrdí, presnejšie – naša doba smrdí. Pokrytectvom, pretvárkou, falošnosťou … a honbou za hodnotami, ktorými sami, hoci v skrytosti duše – pohŕdame. Neveľmi sa vypláca, ak niekto meria jednu vec dvoma metrami, podľa toho, čo mu vyhovuje.

Nikde nenájdete ani zmienky o tom, aké je pozadie toho, čo zasiahlo Madrid, Londýn, Paríž či naposledy Brusel. Všade nájdete pokrytecký údiv nad tým, ako sa mohla zrodiť beštia s menom Breivik, ale nikde nanájdete ani stopy po pátraní a odhaľovaní pozadia šialenstva, ktoré pochytilo nielen jednotlivcov, ale často aj národy.

Tejto dobe sme sami, a vlastnou nedbalosťou vypálili krvavé znamenie. Hráme sa na multikultúrnu spoločnosť, ale chováme sa ako barbari.

V Moskve sa prechádza párik neďaleko Kremľa. Zaznejú výstrely, muž padá na zem a umiera. Na druhý deň sa svetové médiá búria, lebo to bol oponent prisilného protivníka, a hoci sa jeho priaznivci vošli na štadión v Lužnikách, bojoval – za národ. Hm …

O stovky, ba tisíce kilometrov iným smerom vlečú dvaja muži tretieho na cestu. Opodiaľ kráča ďalší muž, a niečo, čo sa podobá šabli alebo mačete, si nesie v rukách. Muži zastanú a zrazia zajatca na kolená. Roztiahnu mu ruky, štvrtý muž pristúpi a jedinou ranou odtne hlavu kľačiacemu. Bez súdu, bez práva na obhajobu … prečo ? Popravený muž kritizoval vládnucu rodinu, a nevedel, že vedľa neho sedia členovia tajnej polície. Na Youtube sa objaví video, ukazujúce popravu nešťastníka, ktoré o pár hodín prevádzkovateľ stiahne. Svetové médiá ? Mlčia, pretože vládnuci režim je síce najkrutejší na svete, ale je to – spojenec v oblasti.

Niekde v Paríži sa plačúca pani pýta reportéra, prečo zomrela jej mladučká dcéra počas teroristického útoku, však nikomu neublížila a bola taká mladá … mala život pred sebou. Médiá ronia krokodílie slzy, a nikto sa nepýta, prečo inde, niekde v inej krajine zomierajú stovky, ba tisíce mladých a nevinných ľudí. Tiež mali život pred sebou, ale nežili v “ civilizovanom “ svete …

Extrémizmus je čoraz viditeľnejší … útokov pribúda a my sa pokrytecky pýtame – prečo ? Prečo nás tak nenávidia, že sú ochotní obetovať vlastné životy, aby nám ublížili ?

V našom mene mocní “ civilizovaného “ sveta šliapu po všetkom, čo si iní vážia … vyvolávajú konflikty v mene budovania impérií, nad ktorými by slnko nezapadlo, mávajú krvavou ratolesťou demokracie a my sa pýtame – prečo ? Prečo nevoláme – nechajte ich na pokoji, nech žijú podľa vlastných tradícií ? Prečo sa nebúrime proti politike, založenej na potláčaní národnej a kultúrnej identity ?

Kto a čím bojuje, tým aj padne … hovorí staré pravidlo.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

medvede, tabuľka, Repište

Pellegrini: Mimoriadne rokovanie parlamentu k odstrelu medveďov zatiaľ nebude

28.03.2024 11:31

Zákon o možnom odstrele rizikových medveďov sa má prerokovať v skrátenom legislatívnom konaní na najbližšej riadnej schôdzi.

Francúzsko, hasiči, požiar

V Maďarsku zomrela jedna osoba pri požiari v domove dôchodcov

28.03.2024 11:17

Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo fajčenie v posteli, vyšetrovanie však ešte prebieha.

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9431911x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu