Založ si blog

Platiť za mediálny hnoj ? Vyleziem na strom a . ..

… budem sledovať, koľko bláznov sa nechá nahovoriť … nie, rozhodne sa nebojím, že by ma záujemcovia o tento druh “ zvráteného “ sponzorstva ušliapali … len chcem lepšie vidieť.

Predovšetkým, prechod na digitálne vysielanie je možno pokrokom na papieri, ale reálne to vyzerá inak. Aj priamo v meste viem nájsť miesta, kde je príjem prostredníctvom DVB-T len ilúziou – a nie je ich rozhodne málo. Dá sa povedať, že kto nemá satelit, ten – má smolu. A kto satelit má, ten zásluhou podivnej politiky poplatkov už dávno platí aj za to, čo je údajne bezplatné – keďže to už zaplatil formou štátneho výpalného.

Možno si naozaj mysleli v Markíze, že sa k ich nápadu so spoplatnením obsahu pridá aj konkurencia, ale súdiac podľa dnešného stavu, tá sa skôr odvezie na ich chamtivosti a ešte na tom aj dobre zarobí. Keď sa totiž pozriem na obsah kanálov pod dáždnikom Markízy, tak z hľadiska kvality by nedokázala naplniť ani celodenné vysielanie pre jeden z nich. Súčasnosť by som hodnotil asi takto – neobjektívne spravodajstvo, krvavé fekálie z americkej produkcie a zábava pre retardovaných v podobe jazykových seriálov pod hlavičkou telenoviel. Iste, konkurencia nie je na tom o nič lepšie, ale aspoň si zatiaľ zachovala štipku triezveho rozumu, a neskúša spoplatniť niečo, čo nestojí ani za odpľutie.

Vraj spoplatnenie obsahu povedie k vyššej kvalite … figu borovú

Pokiaľ niekto označí za film týždňa, alebo ako to nazývajú – prehliadku vraždenia a potokov krvi, tak kvalitu nespozná ani vtedy, keď sa o ňu potkne. Keď si pozriem spätne vysielanie Markízy, Dajto, Doma za posledný rok, nenájdem tam nič, čo by skutočne dokázalo osloviť náročnejšieho diváka a dalo by sa nazvať umeleckým dielom. Ešte väčšou tragédiou sú pokusy o vlastnú produkciu – či už zábavných programov, alebo seriálov.

Ale … prečo nie, nech si to pokojne spoplatnia. Dnešná doba nekladie medze nikomu a nijakej myšlienke … aspoň konečne spoznajú pravdu.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457696x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu