Založ si blog

Kotlebovo stádo hlupákov . ..

Čoraz viac prieskumov ukazuje, že akákoľvek budúca vláda bude bez účasti R.Fica prakticky nemožná …

Ako ukazujú rôzne prieskumy (hoci vieme, že skutočnosť býva často odlišná), tak súčasná trojkoalícia má podporu na úrovni približne 45%, opozícia sa tiež pohybuje okolo tejto hranice, a keďže sa všetci dištancovala od spolupráce s ĽSNS – ostáva odhadovaných 10% podpory pre stranu M.Kotlebu a spol. Iste, okamžite sa ozvú čístí matematici a povedia – Bugár opustí Fica, a hneď máme pravicovú vládu – bez Fica. Omyl …

“ Záslužná “ práca I.Matoviča v tomto volebnom období a vypočítavé mlčanie, či dokonca pritakávanie ostatných predstaviteľov opozície spôsobili, že akákoľvek spolupráca s účasťou B.Bugára a I.Matoviča – je nemožná. A rovnako sa dá vylúčiť aj spolupráca medzi SNS a OĽANO. Kto sa teda stane jazýčkom na váhach ? ĽSNS a M.Kotleba.

Ak postavíme do košiara neprijateľných subjektov nielen M.Kotlebu, ale aj I.Matoviča (ktorý sa do tejto pozície prepracoval vlastnými silami), ostáva jediné – spolupráca všetkých zostávajúcich strán.

Lenže … politika SaS stojí a padá s infantilným sľubmi o odmietnutí spolupráce s Ficom v každom prípade … SME-Rodina, ak sa prepracuje do parlamentu, dá sa očakávať, že bude opäť stáť akosi mimo a len verbálne vyhlasovať, koho (možno) podporí … a KDH ? Škoda reči …

Iste, kdesi v pozadí tleje myšlienka o strane R.Rybníčka, alebo A.Kisku. No vo vlastnom záujme by sme nemali kalkulovať s pomocou “ holuba “ na streche, pretože sa to už neraz ukázalo ako falošná nádej – viď kratučké a neúspešné pôsobenie SIETE s R.Procházkom na slovenskej politickej scéne.

Ako to teda vyzerá ? Nevábne … nevábne pre všetkých účastníkov, vrátane súčasného premiéra a jeho koalície. Buď široká koalícia s krátkym životom, alebo naháňanie vlastného chvosta pri krútení sa v bludnom kruhu.

Taký je reálny výsledok “ zodpovednej “ politiky všetkých účastníkov zájazdu v súčasnom parlamente – bez výnimky. Za necelý rok neurobili okrem posilnenia pozícií M.Kotlebu absolútne nič, čo by mohol pokladať národ a teda aj volič – za naozaj užitočné.

Možno by mal dať M.Kotleba odslúžiť slávnostné Te Deum ako prejav vďaky za neutíchajúcu podporu jeho údajných, politických protivníkov. Pretože sotva niektorý politik vo svete narazil na také stádo hlupákov, ako on – dnes.

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9456604x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu