Založ si blog

. .. . a s úctou to nemá nič spoločné

…. pozerajúc na titulky slovenských denníkov, sotva môžem cítiť niečo iné, než znechutenie …

Ak si niekto myslí, že sme sa vrátili v čase, do leta 1995, alebo jesene 1998, veľmi sa mýli. Dnes je už zdrojov informácií príliš veľa na to, aby sa dalo ľahko manipulovať s verejnosťou, či už bombastickými titulkami, alebo zúrivým ukazovaním na nepriateľa so slovami – to mohol byť len on.

Od zistenia, kto a prečo – máme policajtov. Od vynesenia rozsudku máme – súdy. Novinárov by sme mali mať od poskytovania objektívnych a pravdivých informácií. Nepoctivých ľudí nájdeme všade, medzi všetkými spomínanými. Rovnako aj bezcharakterných, ale tak to už v živote chodí.

No napriek všetkému by sme nemali hodnotiť deň pred večerom, a prácu predtým, než je odovzdaná. A keď už niekto chce hodnotiť, čo robila a robí slovenská polícia proti mafii, doporučujem skúsiť trošku hľadať na internete. Možno bude prekvapený, čo všetko zistí.

A kto hovorí o úcte … nech sa najprv pozrie na seba, či sa naozaj správa úctivo … pretože o mnohých sa to dnes nedá povedať, ani s prižmúrenými očami.

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

Rural Emergency Hospitals

Slováci si skryli kódy pod klobúky a nadchli špičkových amerických technológov

29.03.2024 15:00

Organizácia Slovak PRO pomáha Slovákom uchytiť sa na americkom trhu. Kto má skvelé nápady, má šancu uspieť aj v silnej konkurencii v USA.

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9433459x
Priemerná čítanosť článkov: 3860x

Autor blogu