Založ si blog

Slovensko – bašta svetového zločinu

Tak mi pripadajú rôzne správy o súčasnej situácii na Slovensku, kde sa najmä spomína sklamanie z posledného vývoja na Slovensku, a doslova pohoršenie nad všetkým možným, počnúc vládou a končiac nedôveryhodnou políciou.

Iste, ako vždy v hádzaní špiny na Slovensko hrajú prím naši vlastní zástupcovia – či už v europarlamente (nič zvláštne, však to robili aj v minulosti), alebo rôzni exoti, ktorí sa na vlne sklamania voličov dostali do lavíc NR SR. Nemôžeme sa diviť, však niektorí prežili vo svojich pozíciách aj smrť vlastných politických strán, a dnes sa vlastne nikomu nezodpovedajú a doslova si môžu robiť čokoľvek. Kde je teda pravda o súčasnosti ?

Možno v odpovedi na otázku, prečo bol vydaný zatykač na A.Vadalu až teraz, keď podľa médií zasielali Taliani na Slovensko informácie (nielen o ňom) už v minulosti ? Alebo odpovedi na otázku, prečo si najprv neuprace európska komisia pred vlastným prahom, keď toleruje vo funkciách ľudí ako J.C.Juncker, či D.Tusk, pričom ten druhý je na poľskej pôde dodnes vyšetrovaný pre rôzne podozrenia ? Prípadne, čo urobili európske „autority“, aby skončilo vystrájanie mafie v Taliansku, alebo aké opatrenia prijali na likvidáciu európskej centrály obchodu s drogami a ľudskými orgánmi v Kosove ?

Ajhľa … na Slovensku sa odohrá tragédia, ktorá zasiahla krajinu po prvý raz v jej krátkej histórii a všetci sa tvária, akoby bola európska pôda oázou mieru a pokoja, a len to zlé, zaostalé a neschopné Slovensko tento obraz – poškvrnilo.

Naozaj je potrebné upratať na Slovensku. V prvom rade vyhodiť z verejných funkcií všetkých darebákov, ktorí vo vlastnom záujme chodia špiniť meno našej krajiny v zahraničí – kedysi sa im hovorilo kolaboranti. Prípadne ich darovať bruselskej centrále, keď sú tak zanietení pre myšlienku európanstva a servilnosti voči Bruselu, iste ich ocenia. Nikde nie je tak užitočná svätá sprostota, ako v politike.

Slovenská polícia sa v ničom neodlišuje od polície v iných krajinách. Nehovoriac o tom, že v minulosti bola na rozdiel od tvrdení rôznych politických príživníkov, primitívov a darebákov – neraz ocenená. Nikto nespochybňuje, že sa v jej radoch nájdu ľudia, ktorí robia chyby, alebo dokonca dokážu zneužiť svoje postavenie a možnosti. Ale to platí všade a bez ohľadu na krajinu. A rovnako to platí o politike a politikoch. Práve v Taliansku bola mafia napojená na vrcholovú politiku prakticky od konca druhej svetovej vojny … práve v Taliansku sa dlhodobo využívajú rôzne mafiánske praktiky na tunelovanie európskych zdrojov, aj keď možno v menšej miere – ale len preto, že do Talianska priteká oveľa menej európskych financií, ako napríklad na Slovensko. Dokázala sa s tým vysporiadať talianska vláda, alebo bruselská centrála ? Odpoveď je jasná – nedokázala. A ani nedokáže. Nemá na to metódy, a ani potrebné prostriedky.

A len tak na okraj – teroristické útoky na rôznych miestach Európy, ktoré sa v minulosti odohrali, príliš nesvedčia o kvalite policajnej práce v dotknutých krajinách. Skôr naopak … prečo by sme sa mali nechať fackovať a urážať ľuďmi, ktorí si nevedia urobiť sami – doma poriadok ?

Záverom – kde je pobúrenie európskych autorít nad opakovaným zlyhaním amerických bezpečnostných zložiek ? Ako je možné, že lídrom svetovej bezpečnostnej politiky je krajina, ktorá sa nevie vysporiadať s vlastnými problémami, napríklad streľbou a vraždením na školách ?

Nesmieme dovoliť, aby si niekto prostredníctvom Slovenska liečil vlastné komplexy menejcennosti a zlyhania …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9467256x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu