Založ si blog

R. Fico sa konečne sťahuje. K A. Kiskovi !

Po dlhom a niekoľkomesačnom trápení našiel expremiér konečne bývanie, ktoré bude zodpovedať morálnemu profilu, stanovenému večne nespokojnými médiami. A napriek tomu, že nenachádza so súčasným prezidentom A.Kiskom veľa spoločných tém, ten sa prejavil ako štátnik a ponúkol svojmu politickému sokovi primerané bývanie – v prezidentskom paláci.

Expremiér určite nebude váhať a prijme veľkorysú ponuku svojho dlhoročného oponenta a bývalého protivníka v prezidentských voľbách. Tým skôr, že v prípade A.Kisku nemajú médiá absolútne žiadne pochybnosti o jeho pozitívnych charakterových vlastnostiach a pokladajú ho za jeden zo svetlých zjavov na slovenskej politickej scéne.

Expremiér sa zatiaľ k ponuke prezidenta nevyjadril, či ju prijme. Určite ju však zvažuje, pretože sa blížia prezidentské voľby a nechce byť stálym terčom kritiky médií a poukazovania na fakt, že býva v obytnom komplexe, postavenom za zvláštnych okolností, využívajúc priestory, ktoré patria (dnes) odsúdenému podnikateľovi L.Bašternákovi.

Analytici tvrdia, že spoločné bývanie expremiéra a prezidenta by mohlo byť prínosom. Upokojilo by rozbúrenú politickú scénu a obaja spolubývajúci by si mohli z očí do očí vysvetliť bez prítomnosti médií otázky, v ktorých sa dodnes nezhodli. Nedá sa totiž pochybovať, že obidvaja patria k historickým osobnostiam politickej scény, ktoré nemajú na svojej povesti ani zamak podozrenia z akýchkoľvek káuz, ktoré dnes tak otriasajú slovenskou politickou scénou.

(Zatiaľ sa nepotvrdili správy o tom, že o spoločné bývanie s expremiérom a prezidentom prejavili záujem aj R.Sulík s I.Matovičom. Médiá si nevedia vysvetliť ani výrok, ktorý zaznel z radov obyčajných ľudí “ v nebi je síce pokoj, ale v pekle býva dobrá spoločnosť “ …) O dobrej spoločnosti v prezidentskom paláci sa nedá pochybovať, no zatiaľ nikto nezistil, kde je situované spomínané peklo …

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466504x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu