Založ si blog

. .. . alebo kapusta za štyri jevri ? ??

Zhíkla suseda pri pokladni, keď platila za hlávku kapusty. Akosi som si nevšimol nič, okrem červenej hlávky … ale som sa uškrnul.

Je ti to k smiechu, pobúrene zvolala. Áno, je … však si spomeň Žofka, ako si tlieskala a volila kedysi podvodníka, ktorý všade vykrikoval, že netreba pestovať, keď sa dá lacno doviezť. A lacný dovoz skončil, keď stratil kvalitnů domácu konkurenciu a tak máme dnes pulty preplnené predraženým … neraz aj odpadom.

A musíme bojovať v únii, aby nerobili zo Slovenska – smetisko. A tak dnes kupuješ kapustu za štyri jevri. Niečo s tým treba robiť, zvrieskla Žofka. Veru, vráť sa na svoje políčko, vezmi motyčku a pracuj. A čo spravím s tým hypermarketom, čo na mojej roli stojí ? Nazlostila sa ešte viac.

Veru, na našej úrodnej pôde stoja hypermarkety, automobilky, alebo sa platí vlastníkom za to, že pestujú burinu, aby nekonkurovali dovozcom.

Okrem toho máme ambulancie preplnené pacientmi s rôznymi alergiami, pretože na neobrábaných poliach rastie kde-čo, a veru aj to, čo sa kedysi nemilosrdne likvidovalo. Čomu sa vlastne divíme, keď sme dali moc do rúk podvodníkom, hlásajúcim, že štát je zlý vlastník (nečudo, keď bol v ich rukách, však) ? Čomu sa divíme, keď o morálke hovoria rôzni hochštapleri, podvodníci a iné “elity” národa, hrnúce sa k moci, aby (náhodou) neskončili v base ?

Tak to už medzi krepáňmi chodí, nie ? 

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432198x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu