Založ si blog

Proti fašizmu bojovali tolerovaním . .. banderovcov !

P.Porošenko sa dostal na Ukrajine k moci s výdatnou pomocou pohrobkov S.Banderu, ktorého gerila vraždila aj na Slovensku či v Poľsku, a podávali si s ním ruky aj tí, ktorým sa bridil – Kotleba.

Nič nedokáže lepšie ilustrovať falošnosť kritikov M.Kotlebu. Presne tých, ktorí stáli pred súdom a žiadali zrušenie ĽSNS, ale mlčali, keď si s Porošenkom podával ruku slovenský prezident, hoci spoza Porošenka vykúkali ukrajinskí neofašisti. Možno aj tí, ktorí mali na svedomí vraždenie v Odese, ktoré sa dodnes nepodarilo riadne vyšetriť.

Čo na to povedať ? Možno parafrázovať slová klasika, že fašista je zlý len vtedy, ak to nie je – ich fašista. Áno, facka od najvyššieho súdu zabolela nielen generálneho prokurátora, či oponentov Kotlebu. Zabolela aj tých, ktorí nedobrovoľne živia svojimi daňami rôzne pochybné politické firmy s nejasným pozadím, kde sa -čuduj sa svete- nikto z generálnej prokuratúry neozve. Čím to asi bude ? Čím to je, že máme v parlamente aj stranu, ktorej predseda sa stretával s mafiánom (a keďže potajomky, vedel o jeho “histórii”), ktorá mala vo vedení regionálnych pobočiek pochybné persóny a ktorej vlastne ani nevadí spolupráca s kýmkoľvek, ak to povedie k moci ???!

Absurdný úder proti Kotlebovi dopadol katastrofálne – legitimizoval jeho činnosť, dal mu doslova glejt do budúcnosti.

Deravý zákon o politických stranách, ktorý umožňuje všetko možné, vrátane politického podnikania na štýl štvorkusových strán, či trápnych výhovoriek – do strany sa nám votrela alebo chcela votrieť mafia, ale boli to “len” predsedovia, no neboli členovia strany 😂 – dokonale ilustruje Slovensko. A nielen Slovensko … dokonalý “pľuvanec” priletel na Slovensko v podobe vyjadrenie pochybných persón či korporátnych otrokov Junckera a Tuska, že verili Slovensku aj počas vlády Mečiara. Nič hnusnejšie nemohlo prísť …

Nuž áno, Kotleba v politike ostáva. A jeho podpora rastie. Ak niekto nevie prečo, nech sa pozrie na klamstvá v Lunter-kraji, kde veselo kvitne rodinkárstvo a dnes je už jasné, že síce vodu kázali Kotlebovi, ale Kotlebovo víno veselo pijú …  a nie je ťažké nájsť odpoveď na otázku, aké to môže mať v budúcnosti následky.

Pretože pucka v Kotlebovom vreci už naložila nerátaných Maňkovi (a šašom z košiara pravice), a čoskoro možno naloží tým, ktorí tak horlivo tlieskali – Lunterovi. Vlastne, čo sme mohli čakať pri pohľade na judášske objatie … s Kiskom ?

Kronika smutných čias … pokračovanie sa píše dnes na Slovensku ….

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9457990x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu