Založ si blog

Stromček nebol predsedom parlamentu . ..

Takže sa opäť objavuje oprávnená otázka, kedy hlavný moralista v tábore SaS nájde konečne aj v sebe štipku slušnosti a poberie sa do zabudnutia – politického.

Je totiž hanebnosťou, že pre kontakty s Kočnerom odstůpil už kde-kto z funkcie, ale horlivo kritizujúcemu Sulíkovi – stačí ospravedlnenie. On nič, on muzikant. Kdeže, ani náhodou.

Ak by nevedel, kto je Kočner, nestretával by sa s ním, nevyužíval by jeho služby pri preverovaní členov strany, neprejednával by s ním voľbu generálneho prokurátora či výmenu I.Radičovej a jej nahradenie I.Miklošom. Teda politikom, o ktorom pred voľbami 2010 zanietene tvrdil, že o spolupráci s ním v žiadnom prípade neuvažuje. Čo by však jeden (Richard) neurobil pre funkciu, nie ?

Nehovoriac o jeho pokryteckom mávaní nad fotografiami B.Kollára z jednej dovolenky … išlo predsa o moc a vtedy je dovolené všetko, aj šliapanie po vlastnom jazyku, nie ?

Však aj Dzurinda mu bol dobrý, keď inak nešlo vytvoriť koalíciu v roku 2010. A tiež bol pred voľbami – neprijateľný. Nakoniec mu držal – balónik.

Chorobou slovenskej politiky sú názoroví akrobati. Mimochodom, súhlasím s názorom Matoviča, že by sa malo preveriť, koľko peňazí a ktorými rukami prešlo. A mohli by sme hneď začať politickou firmou navrhovateľa, ktorá berie za volebné výsledky státisíce eur, ale okrem vybľakovania na námestiach či vulgarizmov v parlamente neponúka vôbec nič. Stačilo by sa oprieť o slová bývalej poslankyne Ritomskej, ktorá sa k peniazom na politické aktivity nevedela dostať nijakým spôsobom. Asi by sme sa (možno) čudovali, čo všetko sa z vrecka daňových poplatníkov financuje.

Treba ukončiť financovanie politických strán z vrecka daňových poplatníkov cez zákon. Nech si ich financujú tí, ktorí ich volia … koľko dnešných parazitov by ostalo v politike ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

ČR SR politika premiér Fico návšteva prvá

Prieskum: Za urovnanie vzťahov s Českom je 70 percent Slovákov

16.04.2024 14:15

Opačný názor má 17 percent populácie.

mobil, sledovanie, telekomunikácie

Špionážnym softvérom Pegasus mala bývalá poľská vláda sledovať vyše 500 ľudí

16.04.2024 13:36

Nová poľská koaličná vláda obvinila predchádzajúcu vládu strany PiS, že systém Pegasus použila na sledovanie osôb spojených s vtedajšou opozíciou.

Ľubica Rošková, súd Pezinok,

Exposlankyňa Smeru Rošková je vinná v kauze agrodotácií

16.04.2024 13:27

Zároveň je povinná uhradiť spôsobenú škodu vo výške viac ako 150-tisíc eur.

Ukrajina

Rusku sa kráti čas: Rezervy im dôjdu za jeden rok, pokiaľ bude mať Ukrajina čím strieľať

16.04.2024 13:23

Front na Ukrajine formujú tri dôležité charakteristiky.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9452337x
Priemerná čítanosť článkov: 3866x

Autor blogu