Založ si blog

Koľkých politikov pasie mafia ?

Sledovanie súdneho konania s Ruskom a Kočnerom by mohlo byť zadosťučinením, keby neodhaľovalo charakter slovenskej politiky.

O tom sa vlastne nedá hovoriť, pretože charakter v slovenskej politike je príťažou. A treba priznať – štát je v rukách slepých, hluchých a sprostých. Prví nevidia, s kým sa stretávajú. Druhí nepočujú, čo sa o ich partneroch hovorí. A tretí nevedia, kto proti nim sedí. Jednoducho politická liga nesvojprávnych.

Podvod s názvom kauza Markíza je však len vrcholom smradľavého ľadovca záujmov. Pri Markíze sa klamalo od začiatku, čo dokazovali aj spomienky aktérov licenčného konania. Markíza poslúžila v roku 1998, a slúži dodnes. A je dokonalou ilustráciou, ako ľahko sa za pomoci médií vyrobí z darebáka – obeť. Smutné je, ako dlho trvalo, kým sa aspoň časť špiny dostala na svetlo sveta pred tvár spravodlivosti.

Mať Ruska za obchodného partnera je asi horšie, ako mať – rakovinu.

Spomienky herca Ľ.Gregora hovoria jasne. A nič na tom nemení ani fakt, že mediálneho magnáta Ruska dostal na výslnie aj on.

Zmenky … kto povie pravdu, dostane pivo. Asi ho vypijem sám, pretože klamú všetci (niekto viac, iný menej). Majú strach a Rusko je nepotrebným kameňom v topánke. Luxusnej a naleštenej, zaplatenej krvavým grošom. Pokvapkaným krvou národa, ktorý uveril a platí za svoj omyl dodnes. Napríklad v podobe neustále predhadzovanej predstavy Kisku v plášti národovca, bojovníka za slušné Slovensko a ľudomila. Alebo v podobe sociálne mysliaceho Fica, na rodinu jeb.ceho Sulíka, či iných úkazov. Hľadajte ich obraz vo svete a … nenájdete. Nie, figúrkami tvoriacimi komparz sa netreba vôbec zaoberať.

Ruska s Kočnerom (možno) odsúdia. Sotva to prinesie uspokojenie a zlepšenie stavu v spoločnosti. Koľkí ich nasledovníci a možno ešte horší behajú po slobode ? Však dnes je úplne normálne – pýtať sa mafiánov, či nemajú objednávku na opytujúceho … alebo cez mafiánov lustrovať členov politickej firmy …  či bývať vedľa mafiánov, mať od nich prenajaté nehnuteľnosti alebo od nich kupovať majetok pochybného pôvodu a krčiť ramenami “ja nič, ja muzikant”.

Či verejne haniť Slovensko výkrikmi o mafiánskom štáte … alebo sa pred týmto výrokom pozeral hovoriaci do zrkadla a videl svoju pravú tvár ??? Alebo vrieskať o zlodejoch a vykrádať verejné financie cez politickú rodinnú firmu … tomu sa tiež hovorí – charakter ! … ošípanej …

 

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9458121x
Priemerná čítanosť článkov: 3868x

Autor blogu