Založ si blog

Nulová tolerancia k útokom na policajtov

V Bardejove opäť došlo k útoku na policajtov a opäť sa ktosi ozval s tvrdením,že ich reakcia na útok bola neadekvátna.Áno,podľa vzoru našich “spojencov” a neskonalého idolu rôznych mimovládok bola reakcia policajtov naozaj neadekvátna – pretože v iných krajinách by po agresoroch policajti bez váhania – strieľali.

Je dlhodobo známe,že najmä v očiach našej “znevýhodnenej” menšiny nemajú policajti žiadny rešpekt ani úctu.Dalo by sa povedať,že naši “utláčaní” občania pokladajú útok na policajta akýmkoľvek spôsobom za niečo normálne,ba priam hrdinské.Možno aj preto,že vždy nájdu pochopenie v očiach rôznych parazitov,či skôr darebákov,ktorí sa hrajú na obhajcov ich práv.Škoda,že rovnako vehementne nevolajú aj po plnení ich povinností.

Za útok na policajta v súčasnej situácii by nemal byť prípustný žiadny iný trest,než dlhoročné väzenie.Na výstrahu pre ostatných,ktorí by o niečom podobnom uvažovali.Policajt pri výkone služby má byť nedotknuteľný,a každý musí jasne vedieť – ak napadne policajta,príde tvrdý trest.Bez akýchkoľvek možností na jeho zmiernenie.

Kto niekedy zažil správanie členov “znevýhodnených” menšín,bude so mnou súhlasiť.Pochybujúcím by pomohla mesačná exkurzia na Spiši v podobe cestovania autobusmi medzi obcami v trojuholníku Spišská Nová Ves – Levoča – Krompachy.

Tam by veľmi rýchlo pochopili,prečo dnes treba veľký bič a malý dvor.A podobný adrenalínový zážitok by mnohých odradil od akéhokoľvek obhajovania protizákonných skutkov členov spomínanej menšiny.Nie je žiadnym tajomstvom,ako často došlo (a možno aj dochádza) k napadnutiu vodičov autobusov.Tak ako nie je tajomstvom,že sa terčom rôznych napadnutí stávajú často aj iní cestujúci.Samozrejme,aktérmi napadnutí sú pravidelne deti,ktoré od malička učia,kde je veková hranica trestnej zodpovednosti.A tak beztrestne lietajú kamene,padajú údery železnými tyčami či palicami,a nie je ničím výnimočným aj útok sekerou a podobne.

A budem nepríjemný – obhajcovia práv menšín tieto fakty poznajú a ignorujú.Neustále hľadajú spôsoby,ako podobné správanie obhájiť a hľadať vinu na strane obetí.

Možno aj preto,že väčšina z nich videla bežné správanie členov “utláčanej” menšiny len zďaleka,alebo sa medzi jej členmi pohybovala v policajnom doprovode.Akosi nechápem,prečo niekto potrebuje policajný doprovod,keď sa pohybuje len medzi dobrými a neškodnými ľuďmi ?!

A ešte posledná poznámka k údajnej diskriminácii.V súčasnej situácii schválila vláda výpomoc pre malých podnikateľov a živnostníkov,podmienenú splnením všetkých zákonných povinností zo strany žiadateľov.Ako sa asi musia cítiť tí,ktorí sa poctivo živia prácou a napriek tomu majú niektoré povinnosti nesplnené,a teda nebudú mať nárok na žiadnu pomoc zo strany štátu,keď na druhej strane je menšina,ktorá si neplní vôbec žiadne povinnosti a napriek tomu dostane všetko ???

Kto ospravedlňuje útok na policajta akýmkoľvek spôsobom,je rovnaký darebák ako ten,kto sa útoku dopustil.A patrí za mreže úplne rovnako ako útočník.A mimochodom – za fyzický útok na policajta by mal byť automaticky desaťročný trest väzenia.Koľkí by si pri podobnom treste trúfli ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9461987x
Priemerná čítanosť článkov: 3870x

Autor blogu