Založ si blog

Ako na slona chcete ísť s prakom ? ??

Istý chlapík sa rozhodol,že pôjde na slona s prakom.Nikto nevie,ako to dopadlo,lebo ho už nevideli.Ale určite to neskončilo dobre.Pre toho chlapíka,pretože slon si ho asi veľmi nevšimol.Niečím podobným je myšlienka generálneho štrajku proti súčasnej vláde.Žijeme v pekle ? Áno,ale peklo nezačalo nástupom Matoviča.

Začalo oveľa skôr,v čase ukradnutia federácie dvoma zločincami,ktorí túžili po moci.Zločincami,pretože vlastizrada je zločin.A mohli tak urobiť,lebo im prisluhovali iní zločinci (jeden dostal za asistenciu pri vlastizrade post prezidenta a generálny pardon na podvody,ktorých sa dopustil už pred rokom 1989,a aj po ňom).Zločinci si vytvorili vlastnú guberniu,zákony na svoj obraz a súčasný stav je len následkom ! Tu netreba striedať pri moci mafiánske politické klany,ale treba zmeniť systém ! A konečne dať všetkému pravé meno !

K moci sa dostali rodení podvodníci,ktorí robili podvody už v čase štúdií.Podvodníci,ktorí by boli členmi akejkoľvek politickej strany,pokiaľ by s jej pomocou urobili kariéru.O zvrátenosti súčasného systému svedčí najlepšie fakt,že potomok kariérneho komunistu,ktorého nechceli ani komunisti,sa mohol stať prezidentom.Čo ešte viac treba,aby ľudia pochopili ? Čo ešte viac treba,ako pohľad na rezidenčné štvrte,kde žijú v prepychu ľudia,ktorí sa do dejín štátu zapísali len účasťou na megazlodejine s názvom „privatizácia“ ? Týchto ľudí chcete zaviesť na pravú cestu generálnym štrajkom ? Nedajte sa vysmiať.

Roky máme zákon o preukazovaní pôvodu majetku.A čuduj sa svete,zatiaľ jeho efekt skoro vôbec nevidieť.Prečo ? Koľkí z privatizačných zlodejov by vedeli preukázať pôvod svojho majetku ? Potrebujeme zákon,ktorý nikto nepoužíva ? Ó áno … retroaktivita nie je prípustná.Problém je v tom,že logika daného zákona s retroaktivitou nijako nesúvisí.Pretože nie je síce možné stíhať zločinné nadobudnutie majetku,ale je možné stíhať užívanie majetku,nadobudnutého z trestnej činnosti.A to dokonca aj vtedy,keď je trestnosť samotného skutku (zločinného nadobudnutia majetku) premlčaná.Hoci … a to opäť nikto nepovie – ako môže byť nejaký skutok premlčaný,keď páchatelia de facto v trestnej činnosti pokračujú,pretože užívajú majetok nadobudnutý z trestnej činnosti ?

Tak sa už konečne zobuďte ! Keby mohli voľby niečo zmeniť,všeobecné volebné právo by neexistovalo !  Veď ani základné právo voliť a byť volený neplatí v plnom rozsahu.Volený môže byť len ten,koho láskavo podporí politická mafia a dá na svoju kandidátku ! Ste už naozaj všetci takí sprostí ??? Chcete zlepšiť život tým,že jed nalievaný vládnymi oligarchami budete piť riedený vodou z kaluže na ceste ? Tak na zdravie,sprostáci !

Ak chcete naozaj niečo zmeniť (čo je k smiechu pri základnej črte nášho národa – servilnosti),tak to môžete zmeniť len zmenou spoločenského systému.Žiadny dom neprežije,ak stojí na hnilých základoch.A výmenou strechy nič nevyriešite …

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Kandidatúra A. Danka je drzosťou najhrubšieho zrna

21.01.2024

A len potvrdzuje, že úrad prezidenta je zbytočný.Namiesto osobností máme ponuku politických pobehajov. Čo neplatí len o Dankovi.Všimol si napríklad Korčok,ako vyzerá žiadosť o vstup na územie nášho „spojenca“ USA ? Američania cestujú na Slovensko bez obmedzení, Slováci pri ceste do USA musia súhlasiť so stratou práva na ochranu osobných údajov a zdieľaním [...]

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,444
Celková čítanosť: 9432249x
Priemerná čítanosť článkov: 3859x

Autor blogu