Založ si blog

Budú aj Američanom vládnuť politické “nemŕtvoly”

Súdiac podľa príkladu niekdajšieho ZSSR,o ktorom svojho času kolovali zákazané vtipy typu – 10.novembra 1982 sa občania ZSSR dozvedeli,že Brežnev je mŕtvy,ale kedy naozaj zomrel,nevie nikto … alebo 13.februára 1984 sa všetci občania ZSSR dozvedeli,že najvyšším predstaviteľom bol menovaný Černenko,len on sa to nedozvedel až do svojho skonu o trinásť mesiacov neskór … tak USA sa uberajú podobnou cestou …

A dá sa oprávnene konštatovať,že im trvalo bezmála štyridsať rokov,než sa dostali na úroveň “pokrokovej” sovietskej politiky.Oligarchom sa štát riadi najlepšie pod dáždnikom nevedomých alebo ľahko vydierateľných bábok.Hoci národ asi neocení frašku v podobe súboja dvoch dedkov,kde jeden spotrebuje “tony” gleja,aby mu držali vlasy na hlave a druhý pôsobí,akoby bol pred každým vystúpením na kyslíku.

Aj Európa pokročila v tomto smere.Opäť sa ocitla v osídlach nemeckého šovinizmu,nepomohli ani varovania de Gaulla,či iných osobností.Priam k smiechu je fakt,že súčasná (skrytá) európska federácia (alebo povedzme otvorene – Štvrtá ríša) funguje pod taktovkou bývalého kádra neslávne známej STASI.

Nečudo,že mnohým pripomína súčasný vývoj realizáciu neslávnej myšlienky pod názvom – General plan Ost.

Dokedy budú po starom kontinente dupať čižmy ich pohrobkov ?

 

A základom všetkého je podpora ľahko manipulovateľných alebo vydierateľných bábok,ktoré musia počúvať príkazy – či už oligarchov,alebo cudzej moci.A tak sme sa dočkali neuveriteľných vecí – napríklad v Kosove realizoval plán o spravodlivom štáte politik,ktorý bol priamo zainteresovaný na obchode s drogami a ľudskými orgánmi,pričom preukázateľne stál aj za vojnovými zločinmi.Alebo z iného súdka – nejaký čas bol pápežom bývalý člen Hitlerjugend.

Nečudo,ako dnes vyzerá Slovensko.Vedenie štátu ľuďmi s falošnými univerzitnými titulmi,pochybnou minulosťou či kontaktmi na osoby z podsvetia – a títo chcú budovať tiež právny štát.Pre koho a podľa akého práva ?

Dokedy sa budeme prizerať tejto fraške ? Nestačí nám,že pod ochranou “spravodlivého” Bruselu dnes úplne bežne pochodujú nacistickí pohrobkovia na Ukrajine,v Estónsku alebo Lotyšsku ? A dokedy budú manipulovať verejnou mienkou mediálni podvodníci,otvorení najvyššej ponuke ?

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9455660x
Priemerná čítanosť článkov: 3867x

Autor blogu