Založ si blog

Pán minister Krajči, odstúpte . .. ste neschopný

Úplná izolácia ľudí bude mať fatálne následky.A priamym vinníkom (za čo i len úvahy o tomto kroku) je minister zdravotníctva,ktorý dlhé mesiace servilne prisluhuje sociopatovi v kresle premiéra.

Boj proti pandémii majú riadiť odborníci,nie samozvaný spasiteľ národa,ktorý stanoviská odborníkov znevažuje svojimi infantilnými poznámkami,hoci sám nebol schopný vytvoriť ani vlastnú diplomovú prácu.

Pacienti na Covid-19 pribúdajú nielen na Slovensku,ale napríklad aj v Izraeli,a to aj napriek očkovaniu.Navyše významná časť obyvateľstva na Slovensku nebude môcť podstúpiť očkovanie pre rôzne chronické ochorenia.

Počet chorých a obetí na životoch sa začal významne zvyšovať po prvom kole testovania,ktoré neschvaľovali odborníci,ale vynútil si zakomplexovaný premiér,túžiaci po jedinej pravde – tej vlastnej.

A odborníci opakovane varovali,že plošné testovanie nie je riešením (čo potvrdzuje aj fakt,že Slovensko je jedinou krajinou,ktorá sa touto cestou uberá),čo opäť zodpovední ignorovali.

Už dnes zásluhou neschopnej vlády stoja tisíce občanov nad priepasťou chudoby a hladu.Úplná izolácia ich definitívne zrazí na kolená.Pribudnú ľudia s psychickými problémami,dá sa počítať s nárastom pokusov o samovraždy.Už dnes sú mnohé rodiny bez príjmu,alebo majú nedostatočné príjmy.A pripomeniem niečo,čo spomenuli iní a v iných príspevkoch …

Pomoc štátu bola izolovaná na skupiny ľudí,ktoré nemajú žiadne nedoplatky v rôznych oblastiach.Naopak,dodávateľom štátu sa stala v rozpore s touto praktikou a platnou legislatívou spoločnosť,ktorá nedoplatky mala.(a položme si otázku,z čoho ich tak zázračne zrazu zaplatila).

Pravidelné príjmy majú zaručené ľudia,ktorí napáchali vo verejných funkciách miliónové škody svojimi neodbornými rozhodnutiami – stačí spomenúť tých,ktorí si udelili zlaté padáky aj napriek škodám,ktoré spôsobili inštitúciám,na ktorých čele stáli.Dodnes sedia aj v parlamente ľudia,ktorí prijímali pochybné rozhodnutia v rôznych funkciách a napriek tomu sú – za vodou.

Štát hodil cez palubu ľudí,ktorí sa živili vlastnou prácou a aj keď nestíhali plnenie všetkých povinností,nechodili každý mesiac na úrad s natiahnutou rukou a nežiadali rôzne druhy dávok.Ako sa majú cítiť,keď dostávajú dávky tí,ktorí nikdy a nič neurobili,celý život žijú zo sociálnych dávok a nemajú žiadny záujem o zmenu svojho života ?

A to je len úvaha pri spomenutí myšlienky,že opäť bude decimované obyvateľstvo,ktoré sa živilo poctivou prácou,ale akákoľvek zmena sa nedotkne tých,čo nikdy nepracovali …

Pán minister Krajči,ste neschopný a zodpovedný za súčasný stav.Odstúpte ! (Nie,nečakám Vaše odstúpenie a už vôbec si nerobím ilúzie,že odstúpi z funkcie alebo bude odvolaný najväčší vinník súčasného stavu – premiér.)

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9461829x
Priemerná čítanosť článkov: 3870x

Autor blogu