Založ si blog

Akcia “Obuvník” končí deťmi v nemocniciach

Keď skončí pandémia,možno sa dostane do slovníka nové slovné spojenie “sprostí ako členovia vlády I.Matoviča”.

Keďže členovia vlády nevedia,čo vlastne majú robiť (stručne – nemajú žiadny plán na postup v prípadoch,ako je súčasná pandémia),robia hocičo – a čo platilo včera,zajtra je podľa nich nezmyslom.A majú na to ideálne podmienky,pretože od poslancov parlamentu sa zodpovednosť a rozhodnosť čakať nedajú (to majú tak zablatené ruky,že ich ani osud detí nezaujíma ???).A prezidentka … škoda reči.Jej mlčanie,prepletené občasnými nezmyselnými vystúpeniami,len potvrdzuje zbytočnosť úradu prezidenta.Zbytočnosť výdavkov s tým súvisiacich,pretože na podobnú reprezentáciu štátu a protiváhu politickej svojvôle nám stačí aj jednorázová zmluva na služby

… hostesky do 25 rokov,v spoločenskom odeve,schopnej komunikovať v anglickom jazyku.A vhodná kandidátka sa môže vyberať losovaním,určite to nebude horšie,ako v prípade slovenských prezidentov (bez výnimky)

Geniálny nápad obuvníka v pozícii ministra školstva sa začína prejavovať.Detské oddelenia nemocníc hlásia prvých pacientov,zatiaľ s ľahkým alebo stredne ťažkým priebehom nákazy.No lekári sa netaja,že skutočný stav sa ukáže až dva týždne po otvorení škôl,a majú oprávnené obavy z kolapsu už aj tak preťažených nemocníc.Dokonalá ilustrácia toho,akou hrubou chybou je volebný systém založený na politických mafiách,ktoré sú jedinou “zárukou” úspešnosti kandidáta na verejné funkcie,a výsledkom sú

Nevzdelaní ministri,rozhodujúci – o vzdelaní a deťoch.

Desaťročia experimentov so školstvom,nezmyselných zmien a neschopných politických nominantov sa naplno prejavili.Súčasný minister je len “šľahačkou” na smradľavej torte neexistujúceho systému vzdelávania a korupcie,spojenej so získavaním akademických titulov.Čo iné môže byť za tolerovaním plagiátov,prác na objednávku (vypracovaných podľa šablóny),alebo existenciou pochybných škôl (o ktorých sa hovorí,že ich absolvuje každý,kto môže zaplatiť a vládze sa v akomkoľvek stave doplaziť na skúšky) ?

Vzdelanie na diaľku nefunguje ? Deti ho ignorujú,alebo sa dokonca ani nezúčastnia ? A koho je to asi chyba ?

Kto roky toleroval fakt,že detičky z privilegovaných rodín mohli všetko (dokonca aj vulgárne alebo fyzicky napadnúť učiteľa),a všetko sa prepieklo ? Kto splodil absurdný systém,kde objektívne hodnotenie žiaka neraz končí príchodom zúrivého rodiča,neschopného prežriet,že ON (napríklad zbohatlícky zlodej z privatizácie) má sprostejšieho potomka ako sám je (bodaj by aj nie,keď sa všetko rieši útokmi v štýle viete,kto som ja ???) ! A zlý príklad sa nasleduje ľahšie,ako dobrý … to všetci vieme.

Ako pomôcť zúfalým rodičom ? Možno radou – keď nemá rozum minister,majte ho vy.Zdravie vášho dieťaťa je dôležitejšie,ako nezmysly z dielne človeka,ktorý nemá vzdelanie ani schopnosti na riadenie školstva.Je jednoduchšie vysvetliť dieťaťu,prečo nemá ignorovať školu na diaľku,ako stáť so strachom a čakať,či sa vylieči.

Sklamaný pätolízač Korčok perlil . ..

07.04.2024

Severoatlantický sluha Korčok to nezvládol. Aj tak prezidenta nepotrebujeme.Je hanbou,že nie sme schopní nájsť skutočné osobnosti. Na vlastný štát sme nedorástli….

Vysvetlenie pre ochranárske „trúby“

20.03.2024

Hlavne pre jedného magora Erika. Skúste napchať do 2-izbového bytu dvadsať ľudí.Stačí na pár dní.A pochopíte (ak máte čím),že potrebujete pomoc psychiatra. Slovensko nie je nafukovacie, v knihách nájdete,aké územie potrebuje jeden dospelý medveď. Na vaše sprosté rady,čo strčiť do záhrady,aby tam nechodili medvede,si nájdite seberovných magorov. A choďte príkladom [...]

Každý vládca má svojho šaša (akurát nám nie je do smiechu)

22.01.2024

Matovič a Heger mali Remišovú,Fico má Šimkovičovú Dámy majú jedno spoločné – nedostatok výbavy na pochopenie vlastnej neschopnosti.Niekto s priemerným intelektom by reagoval diplomaticky.A priznal by kritikom právo nesúhlasiť.V prípade hlupáka príde arogancia.Niečo na štýl „Čo si to dovoľujete? Viete,kto som ja ?“ Pri hlupákoch sa dobre vládne.Alebo [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

cudzinec

Kto sa nepoučí z vlastnej minulosti,je nútený si ju opakovať.Budúcu koalíciu volili tí,ktorí dali moc do rúk šialencov a hlupákov vo voľbách 2020.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2,445
Celková čítanosť: 9466480x
Priemerná čítanosť článkov: 3872x

Autor blogu